Корупција

петак, 14. јануар 2011.

UNIŠTAVANJE TRAGOVA MILIONSKIH KRAĐA NOVOUSTOLIČENOG PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA

Nakon uspešne obmane, svojom lažnom biografijom, Demokratske stranke koja ga je kandidovala, učenik a danas Predsednik Nenad Milenković je u dogovoru sa svojim učiteljem a danas vernim članom Veća Draganom Vujevićem, započeo akciju uništavanja tragova milionskih krađa preko preduzeća JP«Poslovni prostor« Novi Beograd, a sve zloupotrebljavajući svoje članske karte.

Genijalni plan je otpočeo u leto 2008. godine dovođenjem, sa Biroa za nezaposlene, novog direktora JP »Poslovni prostor« Miše Markovića. Mišo Marković je nakon privatizacija pri Železnici, skrajnut na Biro za nezaposlene kao osoba lakoma na novac, i sa više nego lepljivim prstima. Međutim, kako danas tvrdi članovima Sindikata Mišo Marković, da je znao u kakvo zločinačko udruženje ulazi nikada se ne bi prihvatio mesta direktora i sigurno ne bi dobio povišen šećer zbog ucenjivanja radnim mestom.

Sindikatu opštine Novi Beograd dokumentaciju u prilogu dostavili su prisilno penzionisana Načelnica budžeta opštine Novi Beograd Dragana Todorović i nasilno oteran sa posla referenta JP »Poslovni prostor« Dušan Ostojić kao osobe, kako sami kažu, kojima se Predsednik Nenad Milenković, član Veća Dragan Vujević, mafijaški advokat Dejan D. Babić, član Veća Igor Pupić i član Veća Miloš Hetlerović ne mogu osvetiti.
U budžetskoj 2007. godini preko JP »Poslovni prostor« na nagovor Predsednika Nenada Milenkovića, novobeograđanima, je nefakturisanjem i gotovinskom naplatom ukradeno oko 20 miliona dinara. I to, kako se na dvojnoj analitičkoj kartici potraživanja od kupaca vidi, i kako nam ogorčeni gospodin Ostojić objašnjava preko sledećih firmi/fizičkih lica: Maks-Miks Co, Autokrajina, Banex trade, Begel, Beograd film, Beomedik, Biga Saša, Bradonjić Mirjana, Cafe Makjato, Catena doo, D&E Farm, Deby commerce, Dekada trgovina, Dragana Stošić, FK Bežanija, Gazi doo, Hlađenje doo, Inex company, INF, JVB, Košutnjak, Kvalitet, MB Dynamic, Milić Radenko, Svetomir Mladenović, Mramorak, Fontanela,Lenko Company, Sacen, Smederevka, Mazmi, Tačkica, Tim, TP Sketa, Triangle, Trima soft trade, TT Montaža, Uzgajivačnica S, Vinaz, YU pd, Zoran Lučić, Zlatibor trgovina. Za pokrivanje ovih milionskih krađa, vidno oronulom, Dušanu Ostojiću,  06 10.2008. godine isplaćena je otpremnina od 523.450,52 dinara i oteran je sa posla kao osoba koja isuviše mnogo zna. Direktor Mišo Marković, kako nam sam tvrdi i vidno je uplašen, potpisao je ovu isplatu, dokument je u prilogu, po direktnoj naredbi Predsednika Nenada Milenkovića nakon što su mu sredstva za otpremninu prebačena iz budžeta opštine.

O milionskim krađama u JP »Poslovni prosotor« svedoči nam i Dragana Todorović, penzionisana Načelnica budžeta, koja je u dopisu od 25.09.2008. godine, koji je u prilogu, Predsedniku Nenadu Milenkoviću jasno iznela da je u 2008. godini ponovni manjak od 12.275.604,73 dinara. Odmah nakon ovog dopisa ekspresno je penzionisana, jer je imala hrabrosti da upozori Predsednika Nenada Milenkovića da prestane da krade. Dragana Todorović nam je dostavila  specifikaciju prometa analitičkih konta, potpisanu od strane direktora Miše Markovića, gde se jasno vidi da se čak 19.816.864, 87 dinara u periodu 01.01.2008 – 04.09.2008. ne naplaćuje, dakle izdaje na crno za keš. Dostavljen nam je pregled naplaćene realizacije po osnovu zakupa po mesecima, kao i pregled promena na računu.
Dušan Ostojić je u svojim dopisima nekoliko puta skretao pažnju da je neophodna stručna i šira revizija poslovanja JP »Poslovni prostor«, dopis od 25.08.2008 zaveden pod brojem 2146 je u prilogu.

Članovi Sindikata, kojima je dostavljena dokumentacija o ovim milionskim manifetlucima, vidno su uplašeni zbog posedovanja ove inkriminišuće dokumentacije, te su odlučili da je podele sa građanima Novog Beograda.

Sindikat i zaposleni pozivaju nadležne organe da reaguju i zaustave dalju zloupotrebu budžetskih para novobeograđana, jer Predsednik Nenad Milenković, u svom porivu za novčanicama, nema ustezanja ni od samog Gradonačelnika Beograda. Naime, Mišo Marković je članovima sindikata izjavio da mu je naređeno od strane Predsednika Nenada Milenkovića da, krajem 2009.godine, potpuno zaustavi fakturisanje celokupnog novobeogradskog poslovnog prostora kako Gradski budžet u periodu ekonomske krize ne bi imao priliv. Mišo Marković nam je tvrdio da je sa tih više desetina miliona dinara blokirana realizacija važnih Gradskih projekata, i da je na taj način Predsednik Nenad Milenković direktno i sa namerom srozao ugled Gradonačelnika Dragana Đilasa.

Građani Novog Beograda, članovi Sindikata vas upozoravaju da je Novi Beograd postao mafijaško leglo, otrgnuto kontroli, Kolumbija usred Beograda,  a pod upravom samovoljnog Predsednika Nenada Milenkovića.
 

Novobeograđani glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića ukoliko želite da ostanete opština mafijaških kumova! 

Vaš Sindikat!




































































Нема коментара:

Постави коментар