Корупција

среда, 26. јануар 2011.

REPRESIJA I SILEDŽIJSTVO POD NEDEMOKRATSKIM KORUMPIRANIM PREDSEDNIKOM NENADOM MILENKOVIĆEM


Sindikat opštine Novi Beograd prenosi skandalozno i sramno dešavanje koje se desilo u opštini Novi Beograd. Zaposleni i članovi Sindikata posvedočili su o sramnoj represiji nad jednim od naših zaposlenih.
U utorak 25.01, pred kraj vremena oko 15h, bez kucanja i na divljački način, nejaki Načelnik uprave Đorđe Popac (Lopac, danas nije bio pripit) zajedno sa Uglješom Gušavcem (zaposleni kadrovske službe koji je svakodnevno viđao klavirštimerku Direktorku Anu Vrbanec da sedi nedolično intimno na radnom stolu člana Veća Dragana Vujevića), Stefanom Ostojićem (srednjoškolski poslovi protokola), Naldinom Hadžialićem (srednjoškolskim koordinatorom za projekte koji prima dve plate, jednu na sebe preko opštine, drugu na svoga oca Sabahudina preko Bazena 11.april,koji je još član gradskog Upravnog odbora sa naknadom od 30-ak hiljada dinara, koji vozi Džip Kalibar) i tri nepoznate nabildovane korpulentne osobe u crnim farmerkama, crnim rolkama i crnim kožnim jaknama, upadaju siledžijski u kancelariju Načelnika odeljenja za budžet i finansije dr Saše Perovića.
Načelnik odeljenja dr Perović, koji je ovih dana na bolovanju, pravo iz Doma zdravlja je samo navratio u Opštinu na molbu direktora Poslovnog prostora Miše Markoviću da pomogne u vezi tekućih poslova.
Zabezeknutom direktoru Miši Markoviću su naložili da napusti kancelariju načelnika dr Perovića, što je on, u vidnom šoku i pognute glave i učinio. Za to vreme trojica gorila nisu dozvoljavala zaposlenima pristup u Odeljenje budžeta pod verbalnom pretnjom svima koji su se zatekli u blizini.
Nejaki Načelnik uprave Đorđe Popac je rekao da treba načelniku dr Peroviću da uruči nekakvo rešenje o raspoređivanju na šta je ovaj odgovorio da je na bolovanju i da ne želi da primi nikakvo rešenje, jer nije na radnom mestu.
Onda je ojačali Načelnik uprave Popac naredio nabildovanim uljezima da se hitno oduzme računar načelniku dr Peroviću, što ovaj odbio govoreći da je on zaposlen u Opštini Novi Beograd, i da neće bez papira da vraća ništa što je zvanično zadužio. Naprasno ojačali i danas trezan Načelnik Đorđe Popac je rekao da su Naldin Hadžialić i Stefan Ostojić prisutni u svojstvu članova komisije za primopredaju, ali nije imao nikakav papir da to i dokaže.
Nakon insistiranja na pravnoj primopredaji načelnik dr Perović pristao je da razduži računar, što je i učinjeno po dolasku zaposlenog Vladana Alimpijevića, što govori da se prethodno radilo o fiktivnoj komisiji bez pokrića. Primenom fizičke sile nepoznatih trojice uljeza, Načelniku dr Peroviću nije bilo dozvoljeno da iz računara presnimi porodične fotografije i ostala lična dokumenta.
Onda je bezobrazni i drski Načelnik uprave Popac počeo da pretura po ličnim stvarima načelnika dr Perovića, što je ovaj sprečio. Zabrinuti radnici odeljenja, videvši nepoznate sumnjive tipove i gužvu, pozvali su policiju još odmah po upadu nepoznatih lica goropadnog izgleda. Ubrzo je stigla i patrola iz MUP-a koja je legitimisala uljeze i napravila uviđaj. Nepoznata lica, ispostavilo se, su zaposleni privatnog obezbeđenja, ne redovnog obezbeđenja opštine, angažovani da samo tog dana šikaniraju deo zaposlenih u opštini Novi Beograd.
Zanimljivo je da su, uz blagoslov ojačalog Načelnika Popca, mnogi zaposleni koji su napustili opštinu, tek posle mesec i više dana su vraćali laptopove (kao bi nasnimili privatna dokumenta i fotografije), a mobilne telefone nikada nisu ni vratili. S druge strane, načelniku dr Peroviću koji je i dalje radnik opštine nasilno se oduzimaju stvari!?
Inače, kako smo naknadno saznali, Predsednik Nenad Milenković je na mesto načelnika dr Perovića doveo svoju rođaku Katarinu Čubrić, šefa odseka za poslove javnih nabavki koja je aktivno učestvovala u svim mahinacijama u vezi javnih nabavki Predsednika Nenada Milenkovića i atomskog lopova Direktora CRLE-ta Aleksandra Joksića o kome je Sindikat u nekoliko navrata već pisao.
Očigledno da načelnik dr Perović kao stručnjak i savestan funkcioner za koga zaposleni u opštini imaju samo reči hvale nije odgovarao nedemokratskom korumpiranom Predsedniku Nenadu Milenkoviću, jer nije hteo da bespogovorno pokriva njegove kriminalne radnje i mahinacije.
Takođe, zaposleni koji su dugo godina u opštini Novi Beograd tvrde da se sličan skandal i divljaštvo nikada u istoriji opštine nije desio.
Nezvanično smo saznali da je načelniku dr Peroviću trebalo da se uruči rešenje za mesto komunalnog inspektora, što je svojevrsni pokušaj omalovažavanja njegove ličnosti, školski primer mobinga i pokušaj ponižavanja doktora nauka koji ima 27 godina radnog staža, koji je vršio funkcije direktora u republičkim ustanovama i načelnika koji je u opštini ocenjen najvišom službenom ocenom „naročito se ističe“ upravo od ojačalog i danas vidno treznog Načelnika uprave Popca.
Danas je, takođe, njegovoj saradnici iz odeljenja budžeta Snežani Pejčinović pokušano da se uruči rešenje o raspoređivanju na niže radno mesto u šaltersku službu kao pokušaj pritiska i nastavak daljeg omalovažavanja ostatka zaposlenih.
U danu kada se sve prethodno dešavalo, kada je opštinu posetio potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić i razgovarao sa mafijaškog bosom Predsednikom Nenadom Milenkovićem, dobili smo poruku koju prenosimo:
„Postovane bivse kolege, OVIM PUTEM DAJEM PUNU PODRSKU SVIM ZAPOSLENIMA U OPSTINSKOJ UPRAVI NOVI BEOGRAD, CIJI SAM CLAN I SAM BIO, KOJI SU ZRTVE BAHATOG, BESPRIZORNOG I SILEDzIJSKOG PONASANjA NEDOSKOLOVANIH I NEVASPITANIH BALAVACA, KABADAHIJA I LICA SA POSEBNIM POTREBAMA!!! POSTOVANE KOLEGE, ZASTO STE CUTALI PRE 6 GODINA ??? DOGORELO DO NOKATA, A ??? Dejan Ilic, bivsi gradjevinski i komunalni inspektor opstine Novi Beograd, sudski vestak za gradjevinarstvo, tel. 064-617-3998”
Sindikat opštine Novi Beograd i svi zaposleni zabezeknuti su mafijaškim ponašanjem i upravljanjem našom opštinom od strane Predsednika Nenada Milenkovića i pozivaju nadležne da reaguju!
Sindikat opštine Novi Beograd poziva građane Novog Beograda da glasaju za Predsednika Nenada Milenkovića ako žele da žive u mafijaškoj opštini.
Zaposleni u opštini Novi Beograd za njega više neće glasati!
Vaš Sindikat




Нема коментара:

Постави коментар