Корупција

субота, 1. јануар 2011.

DNEVNICE PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA POVRH MILIONSKIH APANAŽA

BERLIN – Nenad Milenković pravi obračun službenog puta tek posle 6 meseci od putovanja i to tek posle naloga budžetske inspekcije grada Beograda i umesto originalnog  hotelskog računa podnosi falsifikovani kvitung (blok iz knižare) koji mu je sestra naknadno poslala iz Nemačke. I to za svih 10 dana, iako se u obračunu lepo vidi umanjenje 5 dnevnica zbog plaćenih troškova smeštaja od strane organizatora.

ZIMSKA TURNEJA – Nenad Milenković, Igor Pupić, Miloš Hetlerović, Dragan Vujević idu na put u Belfor gde su proveli samo 2 dana od ukupno 10. U putnim nalozima su naveli da idu samo sa jednim službenim automobilom iako ih je bilo najmanje sedmorica. Iz putarine i goriva koje su naplatili vidi se da su išli sa još jednim automobilom (privatnim) u čiji rezervoar je stalo preko 70 litara goriva!? Najverovatnije su išli automobilom City rent-a kar Aleksandra Joksića. I sve je to opština platila...
Napravili su za taj mesec, zbog rominga, račune za mobilni od preko100.000 dinara.
Inače Nenad Milenković je u opštini poznat po tome što nerado vraća dnevnice, krije pozivna pisma, jer uvek insistira na obračunu punih dnevnica, na putu je redovno po desetak dana, iako zvanični program traje 2-3 dana.
Najduži period odsustvovanja iz opštine Predsednika Milenkovića i to samo u jednom cugu se desio 2009.godine i to 47 dana!!! Svaki dan sa prosečnom naplaćenom dnevnicom između 40-70 eura!!! 
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića kako bi i dalje mogao da ide kod sestre u Berlin o trošku opštine!
Vaš Sindikat! 
 






Нема коментара:

Постави коментар