Корупција

понедељак, 17. јануар 2011.

MILIONI OD TONERA ZA PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA I ČLANA VEĆA IGORA PUPIĆA

Predsednik Nenad Milenković i član Veća Igor Pupić organizovali su milionsku krađu tonera u Opštini Novi Beograd. Toneri koji su bespotrebno kupljeni su povrh toga što su preplaćeni, bili i reciklirani te je više destina štampača pokvareno i na taj način napravljena dodatna šteta. Kako se iz dokumentacije u prilogu vidi radi se o krađi u iznosu od dva do tri miliona dinara.
Krađu su otkrili dva člana Veća, Aleksandar Arsov iz stranke DS i Nemanja Cabunac iz stranke LDP. Materijal koji je u prilogu članovi Sindikata dobili su od Aleksandra Arsova sa molbom da se publikuje kao zvanična ograda od postupaka Nenada Milenkovića. Aleksandar Arsov je smenjen krajem prošle godine iz Veća opštine Novi Beograd.  Kako članovi Sindikata saznaju zbog  ove krađe donošenje budžeta Opštine bilo je dovedeno u pitanje, jer nijedna od stranaka (LDP, G17, SPS, DS, PUPS) nije htela da glasa za budžet u kome se povećavaju stalni troškovi, a da bi se pokrila ova krađa i ovaj nemar od nekoliko miliona dinara.
Članovi Sindikata ogorčeni su dodatnim nipodaštavanjem institucija Republike Srbije i same opštine Novi Beograd. Zaposlenima u Opštini Novi Beograd kojima zarada nije uvećavana dve godine i koji dele sudbinu sa svim građanima ove države dešava se da ih nekoliko pojedinaca teroriše i sistematski potkrada. Naš Načelnik uprave Đorđe Popac nema snage da se odupre samovolji Nenada Milenkovića već bespogovorno ćuti, te u njemu zaposleni ne vide nikakvu podršku. Čak i kada je trebalo razgovarati o nastavku plaćanja dobrovoljnog penzionog osiguranja načelnik Popac povukao se u mišiju rupu i nije se udostojio da makar na taj način poboljša standard zaposlenih.
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića ako želite da vas i dalje potkrada, mi zaposleni u opštini Novi Beograd za njega više nećemo glasati.
Vaš Sindikat















Нема коментара:

Постави коментар