Корупција

уторак, 4. јануар 2011.

MILIONI PREDSEDNIKU NENADU MILENKOVIĆU PREKO ALEKSANDRA JOKSIĆA I PREKO CRLE-ta

Predsednik Nenad Milenković uopšte ne krije svoje milionsko potkradanje budžeta Opštine Novi Beograd! Svakog dana milion po milion, i eto mu stana u bloku 28 adaptiranog za 30.000 evra! Pa još i nov džip koji košta isto toliko! A sve su mu kupili građani Novog Beograda nakon što je postao Predsednik Novog Beograda i to sa lažnom biografijom i obmanjujući Demokratsku stranku! Pre stupanja na mandat polupao je u udesu svoj Audi 80 star nekoliko destina godina, pa je vozio očev Reno Klio! Danas, eto došlo je vreme da se lopovluk ceni i vrednuje!

Izradu LEAP plana, za opštinu Novi Beograd, naplatio je preko supruge Aleksandra Joksića, direktora CRLEta! Supruga Aleksandra Joskića, atomski fizičar koji atomski krade, bila je naravno spoljna saradnica u izradi tog projekta i eto.....Ode još 2.500.000 dinara u džep Predsedniku Nenadu Milenkoviću!

Zamislite još da se CRLE bavi izradom grafičkih modela zgrada za internet servis Google Earth! Dakle Opština sarađuje sa čuvenom svetskom kompanijom Google, to želi da nas ubedi Predsednik Nenad Milenković! Takvu potvrdu i posle nekoliko mailova kompaniji Google nismo dobili, te ih molimo i ovim putem da potvrde ili demantuju tu naplatu od još 530.000 dinara!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića ukoliko želite da vas i dalje bezobzirno i atomski potkrada!

Vaš Sindikat!

Нема коментара:

Постави коментар