Корупција

понедељак, 3. јануар 2011.

MINIBUS NENADA MILENKOVIĆA PREDSEDNIKA NOVOG BEOGRADA

Predsednik Opštine Novi Beograd Nenad Milenković kupio je minibus Iveko za 53.000 eura, iako, na primer, daleko kvalitetniji i luksuzniji Fordov košta duplo manje...

Minibus je kupljen u Auto Čačku, nabavku je sredio i organizovao bivši zaposleni Auto Čačka g. Aleksandar Joksić, koji je danas Direktor CRLEta, preduzeća pri Opštini Novi Beograd. 
U javnosti je g. Aleksandar Joksić davao nekoliko izjava ispred Auto Čačka.
Pored novajlije "rumstera", "Škoda" je na tržište izbacila novu "fabiju". Aleksandar Joksić, direktor prodaje "Škodinih" vozila u Beogradu, kaže za Press da će građani novu "fabiju" moći da kupe po ceni koliko je koštao i prethodni model. - Osnovni model nove "fabije" koštaće 9.900 evra, i ta cena je ostala u rangu stare. Za razliku od njenog prethodnika, u novoj "fabiji" povećan je prostor za noge i glavu u zadnjem delu automobila i to za 2,2 centimetara - kaže g.Joksić.
Danas, je g.Joksić kao opštinski nameštenik, za svog Predsednika Milenkovića, organizovao potkradanje građana Novog Beograda, ni manje ni više nego, za 11.000 eura, kupovinom ovog Iveko minibusa. Dokaz ove očigledne krađe je ponuda koja je tražena od tog istog dobavljača koji je isporučio Opštini minibus i upravo je za toliki iznos manja, nego što su to građani Novog Beoggrada platili.

Ali ni to nije dosta za Predsednika Milenkovića, on je svom vernom poslušniku g. Joksiću naredio da naknadno ugradi i plati i radio CD, pojaseve...u vrednosti od još oko 100.000 dinara ili još oko 1000 eura

Danas taj autobus Iveko stoji parkiran, a već više od osam meseci na opštinskom parkingu, jer u opštini nijedan vozač nema položeni ispit iz D kategorije. Autobus je samo nekoliko puta korišćen kada su angažovana fizička lica po ugovoru o delu (profesionalni vozači autobusa) i to za putovanja opštinskih funkcionera. Naravno da se Predsednik Milenković nije vozio ovim minibusom, veće se, a to građani Novog Beograda treba da znaju, kao svaki lider mafijaškog udruženja vozio uvek ispred minibusa Iveko u svojoj službenoj Tojoti. 

Na minibus Iveko je utrošeno 5 i po miliona dinara, a da niko ne zna zašto i za koju namenu je kupljen.

Građani Novog Beograda glasajte za Nenada Milenkovića, on vas nikada neće izneveriti!
Svaki dinar će vam sigurno ukrasti!

Vaš Sindikat!




















Нема коментара:

Постави коментар