Корупција

понедељак, 24. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ BEZOBZIRNI KLEPTOMAN OD KRADLJIVCA NA SITNO DANAS NARASTAO NA MILIONERA

Dana 10.05.2010. godine, Predsednik Nenad Milenković raskida ugovor sa MTS-om i potpisuje sa Telenorom novi ugovor o korišćenju paketa Biznis 300+specijal u kome je predviđeno članom 2. ugovora da Telenor poklanja aparate Nokia i to: 3 komada Nokia N97 Mini i 7 komada Nokia E72.

Ovih 10 luksuznih i skupih telefona nikada nije popisano u Opštini Novi Beograd, niti su dobili inventarski broj, a nisu zavedeni ni kod rukovaoca opštinskom imovinom!?
Niko ne zna gde su završili i ko ih koristi. Prodati na buvljaku? Prodati servisima za mobilne telefone? Podeljeni bratu, sestri, ljubavniku, ljubavnici?
Trenutna tržišna vrednost pomenutih originalnih 10 telefona iznosi ukupno 3.945 evra.
Pre sedam meseci, kada su telefoni „preuzeti“, tržišna vrednost im je bila celih 5.000 evra.
Veoma interesantno da je podelu novih sim kartica vršila Branislava Božović (inače poznata po tome da na posao dolazu posle podneva, a redovno dobija stimulacije na platu direktno od predsednika), dok je rukovalac opštinskom imovinom i sva opština isključena iz cele procedure. Zašto Predsednik Nenad Milenković iz DS-a i inkriminisani Mirko Šašić član SNS-a, dolaze kod Branislave Božović na rođendansku žurku, a posle žurke nastavljaju lud provod u kafiću Asteriks? Provod kakav ne priliči jednom „normalnom“ Predsedniku beogradske opštine! Zašto Novi Beograd bruji od skandala Predsednika Nenada Milenkovića!
Svi zaposleni javno postavljaju jedno jedino pitanje ko nam je doveo Predsednika Nenada Milenkovića (Dembeliju-Glavatog-Betmena) i zašto? Vi koji ste nam ga doveli u Opštinu Novi Beograd neka vas je sramota i neka vam služi na čast! Zašto doktor Zoran Plasković nije Predsednik opštine ako već neko mora iz Demokratske stranke. Gospodin jeste pred penzijom, ali makar dođe ujutru u 8 sati na posao!
Sindikatu opštine Novi Beograd su se, osim brojnih ljudi, požalile načelnice Odeljenja za imovinsko-pravne i stambene poslove i Odeljenja za opštu upravu Emilija Bjeletić i Vesna Banić i pomenule da su došle u opštinu Novi Beograd pre više od dve godine i da još nisu dobile na upotrebu službene telefone!?
One su, kako tvrde, više puta usmeno i pismeno tražile od nejakog načelnika Uprave Đorđa Popca da im obezbedi službene mobilne aparate, ali bez uspeha! Čak ni one za jedan dinar koji se dobijaju na osnovu ugovora sa mobilnim operaterom! Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd znamo da je nejaki Načelnik Đorđe Popac manji od mahovog zrna i da drhti od Predsednika Nenada Milenkovića i člana Veća Igora Pupića i da su retki ljudi koji smeju otvoreno da se suprotstave njihovom lopovluku!
S druge strane srednjoškolci, članovi Veća Miloš Hetlerović i Igor Pupić, koje je, bez dana radnog staža, doveo Predsednika Nenad Milenković u našu opštinu i postavio na referentska mesta u roku od 24 časa su dobijali najskuplje mobilne telefone.
Tako je na delu svojevrsni mobing od strane nejakog Načelnika Popca prema pomenutim načelnicima odeljenja, ali koji zato šeni i maše repom pred Milenkovićem i ekipom, a pokazuje zubiće onima ispod sebe po hijerarhiji. Zašto ste svakog dana pijani u toku radnog vremena objasnite nam nejaki Načelniče! Zašto vas se vaše sekretarice stide nejaki Načelniče!
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu će tražiti da mu spakujete u kovertu i ostavite u kabinetu pored omiljenog džojstika!
Zaposleni u opštini Novi Beograd za njega više neće glasati!
Vaš Sindikat








Нема коментара:

Постави коментар