Корупција

недеља, 2. јануар 2011.

REPARIRANI FOTOKOPIR APARATI NENADA MILENKOVIĆA I IGORA PUPIĆA

U organizaciji Predsednika Nenada Milenkovića i Aleksandra Joksića, direktora CRLEta, kupljena su dva reparirana fotokopir aparata, iako su svi Načelnici odeljenja opštine, bili protiv toga na kolegijumu, pa čak i Načelnik uprave Đorđe Popac, koji inače važi za veoma popustljivog prema zahtevima Predsednika Milenkovića. Aparati su preskupo plaćeni firmi Antika, non-stop se kvare i servisiraju o trošku opštine Novi Beograd; opština je puno para dala ni za šta, a Načelnik uprave Đorđe Popac je i ovog puta savio rep!

Na kolegijumu održanom 15.12.2010. dogovoreno je da se formira radna grupa koja treba da sačini predlog šta da se radi sa ta dva propala fotokopir aparata koja su preskupo plaćena i kupljena kao polovna, a Načelnik uprave Đorđe Popac je samo slegao ramenima sa rečima da je dobio direktan nalog iz Kabineta Predsednika Milenkovića!

Dva fotokopir aparata su plaćena i nabavljena preko narudžbenice koju je potpisao Nenad Milenković 13.05.2010. Model aparata je  Aficio TM 2075.
Paprena cena za korišćene aparate koju je opština platila po komadu je 351.557,40, odnosno 703.114,80 dinara ukupno.
Zanimljivo je, da u trenutku pribavljanja ponuda od strane Aleksandra Joksića, prvobitna cena u zvaničnoj ponudi firme Antika za pomenute aparate bila 2.420 evra + PDV ( 2.855,60 evra), a prilikom „realizacije“ cena volšebno skače na 3.700 evra! U prilogu je kursna lista NB Srbije.
Razlika između prvobitne ponude i postignute ponude u nabavci je 160.550, 80 dinara! 
Ili 1.630 evra.

Građani Novog Beograda glasajte za Nenada Milenkovića, jer vas on sigurno neće izneveriti i pokrašće vas još više!










 

Нема коментара:

Постави коментар