Корупција

петак, 17. јануар 2014.

БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НЕНАД МИЛЕНКОВИЋ ДЕЛИ ЋЕЛИЈУ С ПРИПАДНИКОМ ДБ-А КОЈИ ЈЕ УЧЕСТВОВАО У УБИСТВУ СЛАВКА ЋУРУВИЈЕ

 
 
 

Ненад Миленковић "Медени"
 
БЕОГРАД – Ратко Ромић, бивши припадник Државне безбедности, који се сумњичи да је учествовао у убиству власника Телеграфа Славка Ћурувије, дели ћелију с бившим председником општине Нови Београд Ненадом Миленковићем
 



- И Ромић и Радоњић смештени су у групне собе у притвору у згради Специјалног суда у Устаничкој улици у Београду. Ромић ћелију дели с Ненадом Миленковићем, али и с Ненадом Огњеновићем, бившим генералним директором „Галенике“ – открива извор Курира.

milan radonjic ratko romic1 650x433 Ромић затворен у соби са Огњановићем
 
 
 
Миленковић и Огњеновић, подсетимо, терете се за милионске злоупотребе положаја.
- Миленковић је ухапшен 12. децембра прошле године због сумње да је малверзацијама с издавањем пословног простора у склопу биоскопа „Фонтана“ оштетио ту општину за око 1,5 милиона динара. Њихов цимер, бивши генерални директор „Галенике“, има најдужи стаж. Наиме, ухапшен је 18. маја прошле године и оптужен да је с још девет осумњичених оштетио то предузеће за више од од 900 милиона динара – подсећа саговорник Курира.


За разлику од Ратка Ромића, Милан Радоњић смештен је у собу у којој бораве притвореници који нису познати широј јавности.

- Чим су примљени у притвор, лекар их је прегледао – каже извор Курира и додаје да Радоњић има мање здравствене проблеме и да се отежано креће помоћу штаке.

Не праве проблеме.

- С новим притвореницима нема никаквих проблема. Понашају се у складу с кућним редом и правилима понашања у овој установи – објашњава он.


http://www.pravda.rs/2014/01/17/romic-zatvoren-u-sobi-sa-ognjanovicem/


Нема коментара:

Постави коментар