Корупција

субота, 22. јануар 2011.

SAGA O ŠEFICI KABINETA I NJENE DVE PLATE U OPŠTINI NOVI BEOGRAD


Članovima Sindikata sa naloga predsednikdembelic@rocketmail.com stigao je mail sa pratećom dokumentacijom koju prenosimo bez komentara.


„Naime, radi se o gospođici Anki Vukelić koja u našoj Opštini obavlja dve funkcije i za to je debelo plaćena. Ali sve bi to bilo uredu samo da je po zakonu. Kako smo već utvrdili da načelnik p(L)opac voli da izigrava zakon to se poigrao i u slučaju gospođice Vukelić.
Ali krenimo redom...

Gospođica Vukelić je primljena u našu Opštinu početkom 2009 godine na mesto šefa kabineta Betmena Milenkovića na određeno vreme od tri meseca. Odmah je dobila punu platu u iznosu od oko 57.000,- din. Posle tri meseca primljena je da odradi pripravnički staž od tri meseca, jer je navodno već imala devet meseci staža kada je došla.




Posle tri meseca dobila je rešenje na neodređeno (plata oko 62.000,-, naravno neto) i sada radi kao šef kabineta, stručni saradnik. Da napomenem da imenovana ima završen filološki fakultet i dve godine radnog staža.
Odlaskom Olivere Višnjić sa mesta Šefa službe za Skupštinske poslove na mesto načelnika odeljenja za Komunalne i Građevinske poslove, ukazala se idealna prilika da mlađana Anka Vukelić popravi svoj kućni budžet (još oko 74.000,- dindži) i uz amin Betmena Milenkovića preko noći 01.02.2010. godine postaje i Šef službe za Skupštinske poslove.



Naravno, nejaki načelnik Popac to obrazlaže kako zna i ume, i verovatno računa da niko neće obratiti pažnju na to da mesto Šefa službe za Skupštinske poslove po sistematizaciji (prilog) traži osobu sa završenim Pravnim fakultetom i minimumom  5(pet) godina rada u struci. Tu nema šta da traži jedan pripravnik sa filološkim fakultetom makar bio i sam Betmen. GOSPODO, OVO JE KRIVIČNO DELO !!!


Nisam siguran da je upravna inspekcija primetila ovu brljotinu malog nejakog Načelnika Popca, ali moraju biti obavešteni i moraju uraditi ono što im zakon nalaže.
Naravno, tu nije kraj primanjima gospođice Anke, jer ona kao i ostali miljenici Betmena primaju preko plata i nagrade u iznosu od 10-30% od plate za izuzetan trud kako bi Betmen Milenković i dalje bio nevidljiv u Opštini Novi Beograd i radio šta mu se prohte.
Sve u svemu malena Anči sa dve godine radnog staža uživa u svojoj apanaži od oko 160.000 - 170.000,- dinara, koje joj obezbeđuje Betmen Milenković dok se Gradonačelnik Đilas i njegovi većnici pate sa mnogo manjim platama, da ne pominjemo službenike sa mnogo više staža i platama od 30.000 - 50.000,. din.






Verovatno ne znajući za skandalozne dve plate u Opštini gospođica Vukelić je od strane gradske skupštine nameštena još i na mesto UO Beograd Put sa naknadom od 25.000 dinara.




http://www.pomocgradjevini.rs/pregled/380/JKP-BEOGRAD-PUT/upravni-odbor/


Vaš Sindikat






































Нема коментара:

Постави коментар