Корупција

недеља, 2. јануар 2011.

ČOKOLADICE PREDSEDNIKA NOVOG BEOGRADA NENADA MILENKOVIĆA

ČOKOLADICE, ČIPS I SMOKI.

Predsednik Novog Beograda g. Nenad Milenković previše voli „grickalice“. U 2009. i 2010. je, isključivo za svoje potrebe, naručio po 2.400 komada čokoladica „Duplo Ferrero“, po 480 komada rebrastog čipsa i po 800 komada smoki flipsa, u godišnjoj vrednosti od po 189.217 dinara, odnosno, blizu 400.000 dinara ukupno za dve godine. 


U proseku, pojeo je 12 čokolada, 2,5 kutija čipsa i 5 kutija smokija DNEVNO, u pauzama dok je igrao omiljenu igricu u svom kabinetu, sa svojim omiljenim džojstikom!
To je samo prosek!
Za period koji nije provodio u Opštini Novi Beograd zalihe čokoladica su mu se samo gomilale, da bi imao da se počasti kada se vrati posle jednomesečnih odsustvovanja i putešestvija po belom svetu! 


Krajem prošle godine, kada u kabinetu nije bilo njegovih omiljenih čokoladica, jer je Merkator imao problem sa dobavljačem isključivo „Duplo Ferrero“ čokoladica, pobesneo je i poslao ekonoma da po gradu Beogradu traži i nađe čokoladice „Duplo Ferrero“
Konačno su i pronađene u nekom STR-u i vozač je 
sa ekonomom Predsedniku Milenkoviću smeo ponovo 
na oči da se pojavi, a bez ikakvih posledica po sebe.
Posle i nije čudo što se za dve godine ugojio preko 30 kilograma, a građani Novog Beograda nemaju koristi od njegovog Predsednikovanja.


Zauzvrat je zaposlenima ukinuo dobrovoljno penziono osiguranje, verovatno zbog nestašice para za čokoladice „Duplo Ferrero“, i time još više srozao standard zaposlenih u opštini Novi Beograd.



Građani glasajte za Nenada Milenkovića, on vas neće izneveriti!


Vaš Sindikat














 

Нема коментара:

Постави коментар