Корупција

недеља, 23. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ I OD SPOMENIKA PRAVI BIZNIS ZA PRANJE NOVCA I PRKOSI GRADONAČELNIKU ĐILASU I PREDSEDNIKU TADIĆU

Kafana Dečiji osmeh!

O čemu se ovde radi?

Na Starom sajmištu, u bivšem “Turskom paviljonu”, koji se sada u evidenciji JP Poslovni prostor vodi kao lokal  2 u poslovnom centru 17, a do koga je JP Poslovni prostor Novi Beograd došao na nepoznat način (možda poznat članu Veća Draganu Vujeviću), nalazi se (već više godina) kafana So& biber.
Ako pogledate bolje na ulazna vrata, videćete zalepljenu cedulju na kojoj piše: DEČIJI OSMEH – KUHINJA, DOO BEOGRAD, STARO SAJMIŠTE 19.
Kako je na površini koja se urbanistički tretira kao spomen park nikla kafana u objektu JP Poslovni prostor Novi Beograd, sam Đavo zna! A čije je to – znaju dvojica: Đavo i Mišo Marković, današnji direktor JP Poslovni prostor Novi Beograd.
Šta je taj DEČIJI OSMEH-KUHINJA DOO BEOGRAD, registrovan na adresi lokala JP Poslovni prostor, više niko ne može da nahvata, jer se radi o gomili povezanih firmi!
Gradonačelnik Dragan Đilas nekoliko puta je javno upozoravao Predsednika Nenada Milenkovića da je nedozvoljeno dodelio, dakle na mufte kao i sve ostalo, ovaj lokal!
Predsednika Nenada Milenkovića nije bilo sramota da sa Predsednikom Borisom Tadićem obeleži godišnjicu stradanja jevrejskog naroda na Starom Sajmištu, a znao je da mu crni evri od ove kafane stoje u džepu.
Gradonačelniku Draganu Đilasu ne pomaže ni što korumpiranog i odmetnutog Predsednika Nenada Milenkovića svakodnevno poziva Načelnica gradske uprave
Vesna Ivić zbog sramote koja se dešava u Beogradu!
Glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vas će žedne preko vode prevesti, za njega niko i ništa nije čak ni Predsednik države! Mi zaposleni više nećemo glasati za Nenada Milenkovića.

Vaš sindikat




Нема коментара:

Постави коментар