Корупција

уторак, 4. јануар 2011.

KRŠENJE PROCEDURA PO DIREKTIVI PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA

Predsednik Nenad Milenković veoma voli da putuje sa svojim najbližim saradnicima Igorom Pupićem i Aleksandrom Joksićem! Opet su, kao i nebrojeno puta do sada, napravili basnoslovne telefonske račune od više desetina hiljada dinara! I to u vreme najveće ekonomske krize, kada su nama zaposlenima smanjene plate i kada nam je ukinuto čak i dobrovoljno penziono osiguranje od 3.000 dinara po zaposlenom, Predsednik se raskalašno ponaša u svakoj prilici! 
Načelnik uprave gradske opštine Đorđe Popac, poznat kao najslepiji poslušnik Predsednika Nenada Milenkovića, direktno je platio bežični internet u romingu bez potpisa Odseka za budžet. Ovo je urađeno u „strogoj tajnosti“ jer je neko napravio veliki trošak u romingu (56.360 dinara).
Načelnici odeljenja i Šefovi službi su sa pravom upozoravali da će ISO Standard dodeljen Gradskoj opštini Novi Beograd biti oduzet, i neće biti resertifikovan, jer se uporno krše procedure, i ne postupa po nalazima Upravne i Budžetske Inspekcije koja zbog raznih manifetluka svakodnevno ne izbiva iz zgrade same Opštine. 
Građani glasajte za Predsednika Nenada Milenkvića ukoliko želite da i dalje nemilice troši vaš novac!
Mi zaposleni više nećemo!



Нема коментара:

Постави коментар