Корупција

недеља, 2. јануар 2011.

POSLUŠNICI I SAVETNICI PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA

        Dr Tanja Radosavljević, od novembra meseca 2008., rešenjem Predsednika Nenada Milenkovića, postaje njegov savetnik. Njena bruto plata iznosi oko 40.000 dinara, i do sada su njene „usluge“ koštale opštinu Novi Beograd tačno MILION dinara. Neobično je to što dr Tanja Radosavljević još nijednom za više od dve godine nije kročila u zgradu opštine Novi Beograd, osim kada je u pitanju odbrana njenog ličnog interesa merenog u hiljadama dinara, niti je član bilo koje opštinske komisije ili nekog drugog tela. Uostalom, gradska opština Novi Beograd nema nikakve nadležnosti u oblasti zdravstvene zaštite, te se otvoreno možemo zapitati dokle više!?. Dr Tanja Radosavljević je zaposlena u Institutu za plućne bolesti Kliničkog centra Srbije, a istovremeno je i direktor Lekarske komore Srbije. Direktorka LKS dr Tatjana Radosavljević ume da troši novac na putovanja, na seminare. Opremila je prostorije LKS kao da u njima radi Barak Obama. Tako izgledaju i prostorije regionalnih komora. 
Takođe, advokat Dejan Babić, je za isti period, koštao opštinu za isti iznos, kao savetnik predsednika za pravna pitanja, iako u opštini ima puno pravnika. Doduše on u opštini ima svoje redovne jednosatne tromesečne termine koje plaćaju građani Novog Beograda!
Advokat Dejan Babić je angažovan i kao savetnik direktora Lekarske komore Srbije, dr Tanje Radosavljević koja mu je sredila „tezgu“ i da savetuje direktora Komore medicinskih sestara Srbije, čime se krug korisnika budžeta zatvara u potpunosti sa još nekoliko stotina hiljada dinara!
Predsednik Nenad Milenković na taj način vezuje svoje odane ljude za sebe, nameštajuću im fiktivne angažmane i preko hleba pogaču!













Нема коментара:

Постави коментар