Корупција

недеља, 23. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ RASKALAŠNO ŠOPINGOVAO PO BERLINU

Građanima Novog Beograda Predsednik Nenad Milenković je prvo uzeo akontaciju za službeni put u Berlin
 u iznosu od 340 evra (24.11.2009.), pa kada je ukapirao da mu je malo za čokoladice, čips i smoki (daleko je ta Nemačka, a čovek dao bog brzo ogladni, treba namiriti toliku masu), uzima još 760 evra (27.11.2009.).
Znači ukupno 1.100 evra!

Interesantno je da čovek koga ama uopšte ne viđaju u Opštini sam sebi potpisuje rešenja i sam sebi isplaćuje devize, umesto da, kad je on u pitanju, potpisuje Zamenik Predsednika Opštine ili Predsednik Skupštine Opštine.
Inače opšte je poznato da Predsednik Nenad Milenković ne podnosi Predsednika Skupštine Živana Obrenovića i zamenika Predsednika Opštine Miloša Petrovića zbog toga što su pokušali da pomognu jednom broju zaposlenih pred prisilnim penzionisanjem.

Interesantno je da u rešenju samom sebi Predsednik Milenković piše da će biti u Berlinu od 30.11. do 06.12.2009. a u obračunu službenog puta stoji od 27.11. do 07.12.2009., dakle punih 10 dana i 10 naplaćenih dnevnica.

Istovremeno na istom službenom putu, predstavnici Grada Beograda i Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) ostaju samo 4 (četiri) dana, a Nenad Milenković celih 10 dana!

To je ona priča o lažnim dnevnicama i lažnom kvitungu (paragon blok iz knjižare koji mu je „neko“ dobavio umesto hotelskog računa koji nije ni mogao da ima, jer je troškove boravka platio organizator).

A gde je bio u Berlinu!? Pa kod sestre! Zar ste zaboravili da mi zaposleni Opštine moramo od para novobeograđana da plaćamo Predsedniku Nenadu Milenkoviću posetu familiji.
Glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića kako bi mogao da jurca po belom svetu i na svakih deset dana uzme po 1000 evra iz opštinske kase!

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo!

Vaš Sindikat!



Нема коментара:

Постави коментар