Корупција

среда, 12. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ LAŽE NOVOBEOGRAĐANE ALI I DEMOKRATSKU STRANKU

Predsednik Nenad Milenković je u prethodnih nekoliko godina bio sve i svašta.

U njegovim zvaničnim biografijama prevalio je put od stručnog saradnika pa do pisca i autora nekoliko knjiga.
U izborima 2004. godine na izbornoj listi Demokratske stranke predstavio se kao "Saradnik u prirodnim naukama".

Već 2006. godine naprasno je promenio zanimanje u "Projekt menadžera",i to  izgleda tek kad je shvatio da fakultet nikad neće završiti. Ipak ne lezi vraže, krajem 2006. godine na republičkim izborima, opet se odlučuje da slaže birače pa ponovo menja svoje zanimanje u "Saradnika u prirodnim naukama". A za reklamni materijal stranke koja ga je kandidovala iznalazi čak i treće zanimanje gde stoji da je "Ekonomista".

Kada je 2007. godine nakon upozorenja iz Demokratske stranke shvatio da ne može da bude sve i svašta, predsednik Nenad Milenković iznazalazi potpuno novo zanimanje, a to je verovali ili ne "Ekonomista-projekt menadžer".

Nakon ponovnog upozorenja iz Demokratske stranke da je takva šarena laža neprihvatljiva predsednik Nenad Milenković nema jasno i nedvosmisleno zanimanje nigde istaknuto.
Visoki zvaničnik Demokratske stranke, u razgovoru sa predstavnicima Sindikata, jasno se ogradio od biografije Predsednika Nenada Milenkovića, koja je naprasno nekoliko puta menjana i prilagođavana ličnim potrebama u zavisnosti o kojim se izborima radi, tvrdeći da je i sama Demokratska stranka prevarena nekoliko puta upravo od strane Nenada Milenkovića . Po njegovim rečima najnoviji skandali i zloupotrebe u vršenju funkcije Predsednika Novog Beograda prelila su kap u čaši.

Šta je izbor za građane Novog Beograda!?

Glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića ukoliko želite da vam se i dalje podsmeva svojim »baron Minhauzenskim« pogledom!

Vaš Sindikat








Нема коментара:

Постави коментар