Корупција

субота, 22. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ SVIMA NAREĐIVAO DA KRADU ZA NJEGA

Nakon skandala sa pranjem novca iz Javnog preduzeća »Poslovni prostor« članovima Sindikata opštine Novi Beograd sa željom da razgovara obratio se Aleksandar Stamenković, iz DS-a, direktor Javnog preduzeća »Poslovni prostor« u periodu 2004-2007, pre nego što je Predsednik Nenad Milenković preuzeo »neformalne ingerencije upravljanja«. Aleksandar Stamenković, danas direktor »Gradske čistoće«, potvrdio nam je da je i na njega sistematski vršen pritisak od strane Predsednika Nenada Milenkovića, ali da je on uspešno odolevao tim zahtevima. Dostavio nam je Izveštaje o poslovanju za 2004.godinu, 2005.godinu i 2006.godinu iz kojih se vidi da je preduzeće pozitivno poslovalo i ostvarivalo suficit dok je on bio direktor.
Aleksandar Stamenković nam je dostavio i Izveštaj o popisu nakon što je napustio ovo preduzeće iz koje se vidi da nema nikakvih manjkavosti u radu u njegovom radu. Sva dokumenta su u prilogu ovog teksta. Po tvrdnjama Aleksandra Stamenkovića eventualne nepravilnosti u radu su proistekle kasnije i o tome treba pitati njegove naslednike koji su to dozvolili. Kako saznajemo, u toku je sudski proces protiv Predsednika Nenada Milenkovića i naslednika Aleksandra Stamenkovića, Miodraga Živkovića u kojima su tuženi da su organizovali zločinačko udruženje i potkradali budžet tako što su bespravno postavljali bilborde. Tužbu je podnela kompanija »Masel«, a Miodrag Živković danas je jedan od zaposlenih u preduzeću Poslovni objekti čiji je čak i akcionar!
Članovi Sindikata opštine Novi Beograd pozivaju sve zaposlene, bez obzira da li su članovi Sindikata,  u Javnom preduzeću »Poslovni prostor« da ne strahuju od Predsednika Nenada Milenkovića, već da svaki vid korupcije nama dostave.
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u koverti na stolu u njegovom Kabinetu.
Nama zaposlenima u Opštini Novi Beograd je dosta, mi za njega nećemo više glasati.
Vaš Sindikat







Нема коментара:

Постави коментар