Корупција

уторак, 4. јануар 2011.

KAKO PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ UCENJUJE?

Predsednik Nenad Milenković ne zna da ukrade samo milione, građani Novog Beograda treba da znaju da je on sposoban da ukrade i nekoliko hiljada dinara! I to po principu daj šta daš! Jer se ne zna koliko će još da potraje njegovo predsednikovanje!
Načelnik uprave gradske opštine Đorđe Popac je zvao šefa odseka Vladana Alimpijevića i insistirao da se Albisu plati ukupno 900.000 dinara dva do tri meseca pre ugovorenog roka i uslova sprovodene javne nabavke, za šta se po zakonu ističe zatvorska kazna. Vladan Alimpijević je uplašeno izvestio člana Sindikata opštine, koji je obećao da će mu pomoći ukoliko počnu sa kažnjavanjem i odbijanjem od plate. 
Načelnik Popac ih je sve zvao i molio da to urade, jer „predsednik Milenković insistira da se bez pisanih tragova sve uplati Albisu“. Član Sindikata, Šef Odseka Alimpijević hrabro su rekli Načelniku Popcu da mogu samo dve fakture na ukupno 220.000 dinara koje su u roku plaćanja, nikako svih 900.000 dinara, s tim da daju pismenu primedbu ili Načelnik Popac ili Predsednik Milenković.
Šef Odseka Vladan Alimpijević je napisao u uglu zahteva datum dospeća, a načelnik odeljenja na zahtevu napisao „Plaćanje pre roka po zahtevu načelnika opštinske uprave“, a sve to u prisustvu člana Sindikata.
Kada je zbirni slog došao kod Načelnika Popca, on je zahtev za plaćanje sa primedbom načelnika Perovića pocepao, jer nije mogao to korektorom da izbeli, a primedbu Šefa Odseka Vladana Alimpijevića je izbeleo, a kasnije i prežvrljao i vratio i od njega zahtevao da napravi novi zahtev za plaćanje. Sve to sa ciljem da prikrije svoju umešanost u bespravno plaćanje iz budžeta Opštine.
Zahteve za plaćanje predali su u knjigovodstvu bez potpisa i odobrenja načelnika odeljenja, dok je na zbirnom slogu načelnik odeljenja dodao „ saglasan osim za plaćanje Albisu“. To je moralo biti urađeno zato što je Načelnik Popac falsifikovao i zamenio dokumentaciju, a na zbirnom slogu je ostao potpis načelnika odeljenja za budžet i finansije.
Ovako funkcioniše kriminalno udruženje Predsednika Nenada Milenkovića!
Građani Novog Beograda i svi Zaposleni moraju da znaju da Sindikat svim pravnim sredstvima štiti i uvek će zaštiti svakog zaposlenog od teranja na kriminal i protiv pravne postupke!
Novobeograđani glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića ako želite da vas i dalje potkrada, ali mi zaposleni više nećemo!







Нема коментара:

Постави коментар