Корупција

понедељак, 24. јануар 2011.

PREDSEDNIKU NENADU MILENKOVIĆU ŠAKA PAO DIREKTOR POSLOVNOG PROSTORA MIŠO MARKOVIĆ DOK KLAVIR ŠTIMERKA ANA VRBANEC RADI ONO ŠTO NAJBOLJE ZNA, ŠTIMUJE PAPIRE


Sindikatu opštine Novi Beograd zaposleni u Javnom preduzeću “Poslovni prostor” dostavili su  dokumentaciju klavir štimerke Direktorke Ane Vrbanec, koja je da vas podsetimo pokrala građane Niša za 55.000 evra!
Predsednik Nenad Milenković “neformalnim sugestivnim razgovorom” objasnio je direktoru Poslovnog prostora Miši Markoviću i klavirštimerki direktorki Ani Vrbanec kako se uzima keš na crno! Tom modelu kako saznajemo često je pribegavao u trenucima gladi za parama.
Naime klavirštimerka Direktorka Ana Vrbanec tvrdi da je pozajmljivala struju od firme Masteko koja je zakupac Poslovnog prostora! Ona pokušava da ubedi građane Novog Beograda da je pozajmila struju za 80.000 dinara! U isto vreme dug Masteka prema Poslovnom prostoru za neplaćanje zakupnine iznosio je 360.000 dinara!  
Direktor Mišo Marković izlazi u susret firmi Masteko i oslobađa firmu dela duga. Ostatak duga, ali i poslovni prostor, nakon gašenja firme Masteko preuzima firma „Kostem trade“ po pravu rodbinske veze!
Eto tako građane Novog Beograda pokradoše za još keša!
Glasajte građani Novog Beograda za Predsednika Nenada Milenkovića on će vas bestidno potkradati i za „male“ pare i to sa njegovim pomagačima Direktorom Mišom Markovićem (i njegovim haremom), i klavirštimerkom Direktorkom Anom Vrbanec!
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo više glasati za njega!
Vaš Sindikat




Нема коментара:

Постави коментар