Корупција

субота, 29. јануар 2011.

GRADONAČELNIK ĐILAS U POSLEDNJEM TRENUTKU SPREČIO KORUMPIRANOG PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA DA POKRADE SILNE MILIONE NOVOBEOGRAĐANIMA

Članovi Sindikata iz Kabineta Gradonačelnika dobili su potvrdu da je Predsednik Nenad Milenković iz nekog razloga svakodnevno u Skupštini Grada Beograda. Najnoviji skandal koji novobeograđani doživljavaju je pokušaj naplate blizu 5 miliona dinara kroz fiktivne poslove zarad lične koriste Predsednika Nenada Milenkovića i atomskog lopova Direktora CRLE-ta Aleksandra Joksića.
Naime, Direktor preduzeća za obezbeđenje „Pro-tech team” Goran Joksić rođak atomskog lopova Direktora CRLE-ta Aleksandra Joksića osnovao je novo preduzeće „Fiji Team” u želji da pokrade još para od novobeograđana. Kako saznajemo od člana Veća Nemanje Cabunca-LDP i pomoćnika Predsednika Milana Vulevića-SPS preduzeće za obezbeđenje „Pro-Tech team” do sada je naplatilo građanima Novog Beograda blizu 10 miliona dinara kroz razno-razne fiktivne časove angažovanja radnika te firme. Član Veća Nemanja Cabunac ide korak dalje i tvrdi da je javna tajna da obojica Joksića u kabinet Predsednika Nenada Milenkovića ulaze bez najave i ne kucajući, te da se ne gleda koliko se viskija popije, slatkiša i grickalica pojede do duboko u noć! Za sve to vreme bahanalisanja, po tvrdnjama svedoka, sekretarice Milenkovića „Tijana i Dragana”, kroz tanke opštinske zidove moraju da slušaju, svakakve nedolične dogovore!
Kroz to lopovsko druženje nastala je ideja o potkradanju još budžetskih para novobeograđana. Direktor „Pro-tech team” Goran Joksić otvara još jedno preduzeće „Fiji team” 13.04.2010. godine. Ne lezi vraže prvi milioni trebali su da nestanu iz opštine baš ovih dana za fiktivno čišćenje snega. Šef službe javnih nabavki, danas Načelnica Odeljenja za budžet, i rođaka Predsednika Nenada Milenkovića, Katarina Čubrić namerno „obara” javnu nabavku za ove usluge! Predsednik Nenad Milenković istog momenta smenjuje mr Žarka Radenkovića sa mesta Predsednika operativnog štaba za odbranu od poplava i zaštitu od erozije i vanredne okolnosti i postavlja svog vernog poslušnika Miroslava Stankovića. Prošle godine dok je mr Žarko Radenković bio Predsednik ovog tela novobeograđanima je za čišćenje snega naplaćeno samo 1 milion dinara. Ove godine lopovsko udruženje Nenad Milenković, Aleksandar Joksić, Goran Joskić, Miroslav Stanković za nekoliko dana želi da naplati novobeograđanima 5 miliona dinara i više.
Miroslav Stanković veoma je kontroverzna osoba, pričaju zaposleni u Opštini, član je Upravnog odbora  preduzeća „Srbijagas” sa 70.000 dinara naknade, načelnik je novobeogradske komunalne inspekcije sa 80.000 dinara plate i od skora glavni potpisnik za krađu 5 miliona dinara preko preduzeća „Fiji team". Kako saznajemo, od njegovih najpoverljivijih komunalnih inspektora kojima je bahatog načelnika izgleda preko glave, skandal u kome su se sukobile dve ljubavnice Načelnika Miroslava Stankovića kada su saznale jedna za drugu, komunalna inspektorka Rada Jokić i volonterka Blanka Galac, još uvek trese Opštinu Novi Beograd. Svađa dve ljubavnice izbila je nakon što se jedna od njih uvek vozila službenim automobilom Opel Astra, dok je druga bila prinuđena da dolazi na posao gradskim prevozom. 

Model pokušaja pranja novca dalje prelazi preko ekonoma Opštine Novi Beograd Branislave Božović kojoj Miroslav Stanković direkto upućuje višemilionske fakture za plaćanje i na kraju lanca opet dolazi do Predsednika Nenada Milenkovića koji direktno kao jedini izvršilac budžeta potpisuje saglasnost i „olakšava” građane Novog Beograda za milione dinara. Nelegalni novac olako se troši po splavovima i u kafiću Asteriks.
Kada je saznao za ovaj skandalozni pokušaj, a u vreme dok gradsko preduzeće „Beograd put” i beogradska deca čiste organizovano sneg, Gradonačenik Đilas u poslednjem trenutku sprečava još jedan skandal u nizu Predsednika Nenada Milenkovića.

1.U decembru 2009 je napadao sneg da je izazvao kolaps u Beogradu. Čistile su tri firme i ukupno naplatile 550.000 dinarahttp://www.glas-javnosti.rs/clanak/beograd/glas-javnosti-16-12-2009/kolaps-zbog-snega

Krajem januara pada opet jak sneg i opet čiste tri firme za 490.000 dinara
http://www.naslovi.net/2010-01-27/b92/sneg-u-vecem-delu-srbije/1513784

2.
A sada: ONO GLAVNO, jedan sneg koji ne pravi probleme putarima "čisti" fiktivna firma i naplaćuje fantastičnih 5.000.000 )pet miliona dinara)!!!!!!http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=18&nav_id=480211

Sneg koji ne "pravi probleme" košta budžet opštine Novi Beograd 5 PUTA VIŠE nego dva snega koji su prouzrokovali kolaps!?
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i od vas će tražiti da mu u koverti ostavite lični dohodak na stolu pored njegovog omiljenog džojstika!
Mi zaposleni u opštini Novi Beograd za njega nećemo glasati!
Vaš Sindikat 

















Нема коментара:

Постави коментар