Корупција

среда, 19. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ MALTRETIRA ZAPOSLENE U OPŠTINI DA BI PRIKRIO NESPOSOBNOST SVOJIH PULENA


Predsednik Nenad Milenković je potpuno izgubio orijentaciju u prostoru i vremenu, članovi Sindikata pretpostavljaju da je to od prekomerne težine! Zaposleni opštine Novi Beograd uvek ga umesto u opštini viđaju na omiljenom mestu, kafiću Asteriks na dunavskom keju, gde se vrši primopredaja novca stečena od nelegalnih naplata po svim osnovama. Predsednik Nenad Milenković svrati do opštine Novi Beograd samo kada treba da mu se donesu omiljene palačinke iz Pinokija i slatkiš “Duplo” čokoladica.

Društvo u kafiću Asteriks gotovo konstantno se ne menja, to su atomski lopov Direktor CRLE-ta Aleksandar Joksić, novokomponovana klavirštimerka Direktorka NBKM-a  Ana Vrbanec i naravno Predsednik Nenad Milenković.

Dok su se oni provodili od jutra do sutra po splavovima, budžetu opštine nekoliko puta pretio je kolaps, jer nijedno od dva preduzeća, čiji su direktori navedeni, nije dostavilo svoje šestomesečne izveštaje dok su trošili nemilice, Predsednik Nenad Milenković i član Veća Igor Pupić ultimativno su zahtevali od nejakog Načelnika Đorđa Popca da se kazne šef Budžeta Ljilja Jordanović, šef Trezora Miloš Galić, šef Odseka za poslove finansija Vladan Alimpijević i načelnik Odeljenja Saša Perović kao žrtveni jarci! Trebalo je kazniti časne ljude, što je nejaki Načelnik uprave Đorđe Popac bespogovorno i naredio da se učini.

Obzirom da nedeljama Predsednik Nenad Milenković nije dolazio na posao i ovu naredbu izdao je telefonom, dok je rešavanje ovog sramotnog ponašanja preuzeo na sebe zamenik Predsednika Miloš Petrović. Njemu su se za pomoć obratili gore navedeni  zaposleni u Opštini Novi Beograd koji su samo radili svoj posao i koji su Sindikatu dostavili dokumenta u prilogu ovog teksta kao dokaz zloupotreba i nesposobnosti. Nakon razmatranja svih okolnosti i utvrđivanja odgovornosti na sednici Veća progon zaposlenih u opštini Novi Beograd od strane Predsednika Nenada Milenkovića je prestao, a puleni su prećutno nastavili svoje bahanalisanje po splavovima sa svojim zaštitnikom Milenkovićem, vozeći se u voznom parku direktorice City Rent a Car Agencije Jasminke Joksić!
Šef Budžeta Ljilja Jordanović, šef Trezora Miloš Galić, šef Odseka za poslove finansija Vladan Alimpijević i načelnik Odeljenja Saša Perović su upozaravali da se nijedan Izveštaj o izvršenju budžeta ne razmatra na samoj skupštini. Članovi Sindikata znaju da se usvaja samo godišnji Izveštaj o budžetu i to sa vrlo blagom skupštinskom raspravom. Sindikat opštine Novi Beograd sumnja u razloge zbog čega čak i opozicija u lokalnoj novobeogradskoj skupštini ne insistira na poštovanju i vladavini prava i zakona i ne razmatra šestomesečni i devetomesečni izveštaj. Pretpostavljamo da se radi o ne znanju opozicije, a ne i o potkupljenosti. Ipak javna je tajna da pojedini odbornici opozicije poseduju lokale i kioske na teritoriji Opštine Novi Beograd te i njih Predsednik Nenad Milenković može da ucenjuje. Model ucenjivanja opozicije je opet krajnje jednostavan, olakšice u vidu ne plaćanja kirije, struje itd.


Dostavljanje šestomesečnih i devetomesečnih izveštaja odbornicima je zakonska obaveza, i to su članovi opštinskog Veća (G17, SPS, LDP, DS, PUPS) javno upozoravali samovoljnog Predsednika Nenada Milenkovića. Ipak on se nije obazirao već sprovodio diktaturu i prema članovima Veća i prema Opoziciji, jer je sakrivao svoje milionske krađe i svoju raskalašnost.
Mi zaposleni opštine Novi Beograd pozivamo sve odbornike Skupštine iz svih stranaka da se odupru Predsedniku Nenadu Milenkoviću. Pomozite nama običnim ljudima i zaposlenima u Opštini, ne dajte da se kradu milioni građana Novog Beograda.
Mi smo za vas sve glasali i pozicijo i opozicijo, pa zašto da nam deca idu u škole koje prokišnjavaju!
Zar je jedan čovek pametniji od 67 odbornika novobeogradske skupštine!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića on će vas sigurno i dalje potkradati i neće ga interesovati posao za koji je izabran, naći ćete ga u kafiću Asteriks umesto u opštini Novi Beograd.
Mi zaposleni u Opštini sigurno nećemo glasati za takvog čoveka.

Vaš Sindikat   







Нема коментара:

Постави коментар