Корупција

субота, 22. јануар 2011.

REČI PODRŠKE SINDIKATU OPŠTINE NOVI BEOGRAD

Sa naloga predsednikdembelic@rocketmail.com stigao nam je sledeći tekst koji prenosimo bez komentara:

“Još uvek čitam sve po redu, a imena prepoznajem, jer mnoge iz DS-a znam iz nekih drugih vremena. Izgleda da je moja maksima “Čovek je kvarljiva roba”, potvrdjena i ovde.
Ne mogu da verujem da se toliko krade. Zato smo valjda siromašni. Pre par dana sam imala želju da Milenkoviću pošaljem pismo (mail) i da mu kažem da Novi Beograd ne liči na sebe i da je za vreme Ožegovića vredelo živeti na Novom. Mučno mi je da gledam onaj deo od Belvila do “Buvljaka”. Stvarno sam
zbog toga htela da mu napišem par reči. Ali izgleda da Milenković ima daleko veću nevolju i problem od ovog koji mene “žulja”. Pa drago mi je da će poceti da “skida kilažu”. Ne stoji mu lepo, a i vreme mu je!!!
E moj Učo (tako smo ga zvali davne 2000-te), izgleda da smo stvarno džabe krečili.
Eto, sve se ipak vidi...
Tekst potpisujem punim imenom i prezimenom sa sve JMB, da znate da nisam neki vanzemaljac.
Ljiljana Rajković, Bgd, ljiljazr@sbb.rs, JMB 2911945715219”

Sa naloga sindikat.novibeograd@gmail.com dobili smo sledeći tekst koji prenosimo bez komentara:

Poštovani, Ko god da se ovoga setio I prihvatio da radi, kapa dole!!! Čitajući, shvatam da ste otvorili put mnogima da krenu Vašim stopama! Ispada da treba da napravimo jedan site: www.afere.serbia.com pa da celu Srbiju očistimo od Dembelića!!! Put ste “uprtili”, ostaje samo da ostali slede Vaš svetli primer!!! E tada, kada kao narod postanemo bolji, biće nam svima bolje u ovoj zemlji. Baš ste mi ulepšali dan!! “Svetlo na kraju tunela…”  Srdačan pozdrav,Predrag M. Drobnjak;Belgrade, Serbia;Mobile: +381 64 822 8330;Skype: Predrag Drobnjak, p.drobnjak@open.telekom.rs

DRAGI SINDIKATE, MOLIM VAS DA URGIRATE KOD VASIH PRETPOSTAVLJENIH. NEKA PLATE NEKU FIRMU DA CISTI SNEG ZASTO ZOVU OBICNE CLANOVE DS-A DA TO BESPLATNO RADE NA SVOJOJ TERITORIJI. ZAR NISU OBICNI CLANOVI MESNIH OGRANAKA VEC DOVOLJNO URADILI ZA NJIH? UOSTALOM NENAD MILENKOVIC, DRAGAN VUJEVIC, MISO MARKOVIC I ANA VRBANEC SU TOLIKO KORPULENTI DA ZA 1 DAN MOGU OCISTITI CEO NOVI BEOGRAD.

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар