Корупција

петак, 21. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ NEJAKOM NAČELNIKU UPRAVE ĐORĐU POPCU DOZVOLJAVA RAZNE BAHANALIJE

 Sa naloga: predsednikdembelic@rocketmail.com 
stigao nam je tekst i prateća 
dokumentacija koju prenosimo bez komentara.

"Elita na Novom Beogradu u liku Milenkovića, Hetlerovića, Pajovića, Pupića, Joksića i njihovih podčinjenih su dobili zavidna mesta u službi zahvaljujući svojoj bezličnosti i slepoj odanosti neznalici i lopovu Milenkoviću.
A ko je čuveni načelnik opštinske uprave Đorđe P(L)opac?
U 2009-toj godini načelnik uprave Đorđe P(L)opac je dobio ćerku i prema opštinskom pravilniku imao je pravo na naknadu od dve prosečne bruto plate svih zaposlenih koja je iznosila 66.000,00 dinara.
Đorđu P(L)opcu je bilo malo pa je 31.08.2009 godine izmenio pravilnik i 
umesto dve bruto plate zaposlenih stavio dve bruto plate zaposlenog što je u njegovom slučaju iznosilo 135.000,00 jedna.
Tako je on inkasirao za novorodjenu ćerku 271.020,00 dinara sto sa PDV-om iznosi 307.977,- dinara (malo li je - preko 3.000 Eura).
Đilas se ubi da objasni da treba da se štedi, da se što manje koriste službena kola, a ovi uzimaju i ne pitaju. Neznam da li ovaj pravilnik treba da bude usaglašen sa nečijim drugim, ali ga Đorđe Lopac usaglašava sa svojim ličnim potrebama i nikome ništa.
I načelnik Lopac je delija - dembelija!"

Od zamenice Načelnika uprave Milke Marinković dobili smo komentar da je nekoliko puta javno upozoravala nejakog Načelnika uprave Đorđa Popca da ne potpisuje sam sebi isplatu ovog skandaloznog iznosa, međutim po njenim rečima on se nije obazirao!

Vaš Sindikat


Нема коментара:

Постави коментар