Корупција

среда, 19. јануар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ BESPOŠTEDNO OTIMA NA SVE STRANE DOK OSNOVNE ŠKOLE PROKIŠNJAVAJU

Predsednik Nenad Milenković ne propušta priliku da u svakoj prilici i na svakom mestu potkrada građane Novog Beograda. Članovi Sindikata su došli u posed dokumenta da se pare novobeograđana drže oročene u filijali Metals banke u Bačkoj Palanci. Pare novobeograđana su na računu te banke bez potpisanog ugovora odnosno ugovora čija je važnost istekla više od mesec dana, dakle bespravno.
Dokument u prilogu Sindikatu je dostavila šef budžeta Ljiljana Jordanović, osoba pred penzijom sa trideset pet godina radnog staža. U razgovoru sa članovima Sindikata je priznala da je vrlo povređena ponašanjem nejakog Načelnika uprave Đorđa Popca i korumpiranog Predsednika Nenada Milenkovića i da pri kraju svoje karijere nije doživela slično neprofesionalno ponašanje, potom da su nekoliko puta novčano hteli da je kazne zbog propusta atomskog lopova Direktora CRLE-ta Aleksandra Joksića i novo komponovane klavirštimerke direktorke NBKM ustanove Ane Vrbanec. Vidno potresena izrekla je čak i dobro poznate narodne reči “dabogda im se seme zatrlo”! 
Predsednik Nenad Milenković se sa parama novobeograđana ponaša kao sa svojim ličnim parama i troškari se po svom ličnom nahođenju. 
Koliku “apanažu” za novobeogradske milione dobija Predsednik Nenad Milenković od strane filijale u Bačkoj Palanci to zaposleni u opštini Novi Beograd svakodnevno nagađaju.
Ono što zaposleni u Opštini Novi Beograd pouzdano znaju, kao i svi novobeograđani ustalom, je da je sa delićem tih para mogao da omogući da deca osnovne škole Đuro Strugar započnu redovno drugo polugodište, a ne da im škola prokišnjava i trenutno izgleda kao srednjevekovna ruina. 
Zašto je jednoj osnovnoj školi isključena struja, školi koja je usred Novog Beograda, da li vas to interesuje Predsedniče Milenković ili igrate igrice u svom kabinetu na svom omiljenom džojstiku i grickate svoje čokoladice!?
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića on će vas sigurno i dalje potkradati, i naša deca će imati ruinirane škole i očajne uslove za učenje, mi zaposleni u Opštini sigurno više nećemo glasati za takvog čoveka.
Vaš Sindikat   

Нема коментара:

Постави коментар