Корупција

петак, 21. јануар 2011.

PIŠITE NAM: sindikat.novibeograd@gmail.com

Prijavite korupciju u Opštini Novi Beograd najsigurnijim putem:
sindikat.novibeograd@gmail.com
Molimo građane i zaposlene u opštini Novi Beograd, da nam ne dostavljaju kompromitujuću dokumentaciju putem ličnih kontakata. Često je potrebno previše vremena da dostavljeni materijal pristigne do članova Sindikata.
Sindikat opštine Novi Beograd poziva Predsednika Nenada Milenkovića i načelnika uprave Đorđa Popca da prestanu sa »finim metodama« vršenja pritiska na našeg Predsednika Sindikata Peru Kohuta i nuđenjem sitnih povlastica. Javno molimo zamenicu Načelnika uprave Milku Marinković da zaštiti Predsednika Peru Kohuta i članove Sindikata od kažnjavanja i svih vidova represije, kao što je to nekoliko puta činila odbijajući da kažnjava zaposlene u Opštini Novi Beograd po direktivi nejakog Načelnika Đorđa Popca.
Članovi Sindikata Opštine Novi Beograd nisu pripadnici ni jedne stranke u Republici Srbiji, i interesuje ih samo kako da prežive sa niskim platama, dok se pojedinci u Opštini Novi Beograd bogate preko kičme novobeograđana.
Medije molimo da sa Sindikatom stupaju u kontakt putem navedenog maila i zahvaljujemo im na dosadašnjoj korektnoj saradnji, ali i razumevanju od dosadašnje prakse nedavanja pojedinačnih izjava, jer je strah koji postoji od progona i osvete Predsednika Nenada Milenkovića svakim danom sve veći i veći.
Vaš Sindikat Opštine Novi Beograd

Нема коментара:

Постави коментар