Корупција

уторак, 1. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ-UČENIK I ČLAN VEĆA DRAGAN VUJEVIĆ-UČITELJ

Predsedniku Nenadu Milenković pomoć i direktnu podršku u dolasku na čelo Opštine Novi Beograd pružio je član Veća Dragan Vujević.
Sindikatu opštine Novi Beograd obratio se putem maila deo zaposlenih Bazena 11.April čiji je Direktor pre dolaženja u Opštinu bio upravo Dragan Vujević.


Po tvrdnjama zaposlenih na Bazenu 11.April, njihov „bivši direktor takođe je obožavao čokoladice, ali ne „Duplo“ kao učenik Milenković, već malo kvalitetnije! Učitelj Dragan Vujević isključivo je konzumirao čokoladice „Snikers“! Učitelj Dragan Vujević upravo je u periodu sedanja u fotelju Bazena narastao na fantastičnih 150kg telesne težine, baš kao i njegov učenik Nenad Milenković! Obojica su skloni nenormalnim količinama hrane!


Dragana Vujevića zaposleni na Bazenu često su viđali u kasnim noćnim satima sa sekretaricom Danijelom Knežević, ne samo u poslovnim prostorijama bazena, već i kako se voze u automobilu marke Citroen koji je učitelj Dragan Vujević kupio odmah po stupanju na dužnost direktora. Sve nam svedoči radnica Bazena 11.April koja je najviše puta bila prinuđena da bude na portirnici, kao i o noćnim sastajanjima i vožnjama, oko pet sati izjutra Dragana Vujevića i Danijele Knežević, ali nema pouzdaniju informaciju, jer ih nije videla zagrljene ili da se drže za ruke. Tvrdnje Zaposlenih Bazena 11.April idu čak i dalje, naime upravo Danijela Knežević danas je neformalni Direktor njihovog preduzeća. Zaposleni Bazena.11 April kažu da je današnja Direktorka Snežana Stiković prepustila konce upravljanja Danijeli Knežević, a da ona sama radi samo protokolarne sastanke sa strankama. Zaposleni na Bazenu 11.April tvrde da je manir Dragana Vujevića bio da mobing nad zaposlenima vrši tako što dežuraju na portirnici nekoliko dana za redom bez nadoknade koja im sleduje po zakonu.


 
Članovi Sindikata opštine Novi Beograd došli su do skandaloznih saznanja da je upravo današnji član Veća Dragan Vujević učestvovao u nameštanju javne nabavke tekućeg održavanja svih osnovnih škola! Istih onih osnovnih škola koje na Novom Beogradu danas prokišnjavaju i nemaju struje i kojima je Predsednik Nenad Milenković upravo naplatio 3 miliona dinara, tu mislimo na OŠ „Đuro Strugar“! Obaranje ove javne nabavke, a radi kasnije koristi Izolinvest-a pomoglo je preduzeće „Centroprojekt“ kojima je prostorije na Bazenu „11.April“ iznajmio upravo tadašnji direktor Dragan Vujević. U novobeogradske osnovne škole preko preduzeća Izolinvest u 2009.godini uloženo je 5 miliona dinara, u 2010.godini 21 milion dinara, u 2011.godini 2 miliona dinara. Član Veća Dragan Vujević preduzeću Izolinvest pomože da se izvuče iz dubioze kada su poslovni prihodi počeli da opadaju u 2007.godina i 2008.godini sa 285 miliona dinara na 130 miliona dinara u 2009.godini. Javna nabavka tekućeg održavanja novobeogradskih škola je po rečima zamenika Predsednika Opštine Miloša Petrovića, skandalozno obarana, a potom produžavani rokovi i u pokušaju sprečavanja korupcije bila konsultovana Uprava za javne nabavke Republike Srbije.


Verni pomogač člana Veća Dragana Vujevića u ovom poslu je član Veća Nebojša Pajović, poznatiji kao konobar! Član Veća Nebojša Pajović srednjoškolac po struci, bio je konobar u „Platou“ kod Filozofskog fakulteta, i često je honorarno konobarisao na novobeogradskom splavu „Brvnara“, koji je vlasništvo osoba veoma sumnjivog miljea.

Po izvodu iz Agencije za privredne registre direktor preduzeća Izolinvest je Jovan Luković sa sedištem u Kaluđerici, a komercijalni direktor je Dragan Lazić. Preduzeće Izolinvest je osnovano 2005.godine sa unetim novčanim kapitalom od 3768 eura i ne-novčanim kapitalom od 17200 eura.

Danas novobeogradske škole prokišnjavaju dok se član Veća Dragan Vujević i direktor Izolinvesta slade sa do sada naplaćenih 28.214.192,96 dinara građana Novog Beograda.
I tih 28.214.192,96 dinara im je malo pa za OŠ „Đuro Strugar“ treba da se plati još 3 miliona dinara, kako bi Predsednik Nenad Milenković i član Veća Dragan Vujević mogli  još finije da se zaslade.


 
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića novobeogradske škole će i dalje prokišnjavati, novobeogradskim novcem i dalje će se zaslađivati, a vama će se i dalje podsmevati!

Mi zaposleni u opštini Novi Beograd za njega nećemo glasati!


 
Vaš Sindikat!









 







  

Нема коментара:

Постави коментар