Корупција

петак, 25. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ FINGIRA UKLANJANJA KOCKARNICA PO NOVOM BEOGRADU

Predsednik Nenad Milenković već duže vreme slovi za novobeogradskog mafijaškog kuma!
Otkako je stupio na mesto Predsednika opštine veoma uspešno sabotira sve aktivnosti vezane za uklanjanje kockarnica i kladionica, kao i zaustavljanje divlje gradnje na teritoriji Novog Beograda.
Naime, kako saznajemo od Sindikata Poslovnog prostora direktoru Miši Markoviću, veoma je ugroženo zdravstveno stanje nakon posete „nepoznatih naoružanih lica”. Sindikat Poslovnog prostora dostavio nam je nepotpuni spisak kladionica koji je 02.10.2009.godine zvanično upućen direktoru Miši Markoviću od strane Predsednika Nenada Milenkovića sa navodnom molbom za raskidanje ugovora. Nezvanično, Dejan Babić, savetnik Milenkovićev imao je zadatak da kao pravni zastupnik novobeogradskog „Poslovnog prostora” ove postupke navodnog iseljavanja kladionica pravnim putem prolongira i prilikom zastupanja na sudu određene sudske procese „gubi”!
Sindikat opštine Novi Beograd postavlja pitanje zašto se opštinsko javno pravobranilaštvo ne bavi pravnim problemima novobeogradskog „Poslovnog prostora” kao jedino nadležno, već je za to potreban advokat Dejan D. Babić čija su specijalnost bračne razmirice, a koji svoje pokvarene usluge debelo naplaćuje novobeograđanima i još slučajeve namerno gubi kako bi prikrio reketiranje Predsednika Nenada Milenkovića!?
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat






Нема коментара:

Постави коментар