Корупција

петак, 4. фебруар 2011.

POSLEDNJA ANOMALIJA PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA

Predsednik Nenad Milenković se u opštini „dokazao“ svojom vrhunskom kadrovskom politikom. U junu 2010. godine doveden je Vladimir Vujanović i predstavljen je kao „vrhunski stručnjak za budžetsko računovodstvo“ i čovek koji „samo što nije završio ekonomski fakultet“. To samo što nije završio traje li traje, kao kod prve anomalije večitog gej apsolventa Miloša Hetlerovića koji, da podsetimo novobeograđane, ni u vojsku nije smeo da ide zbog svojih »modernih« sklonosti, već je svoje civilno služenje vojnog roka debelo naplatio građanima Novog Beograda sa stotinama hiljada dinara ličnog dohodka.

Vladimir Vujanović je postavljen da radi kao knjigovođa glavne knjige trezora u Odseku za poslove trezora pri Odeljenju za budžet i finansije. I šta je tu neobično?

Pomenuti Vladimir Vujanović je rešenjem nejakog Načelnika uprave gradske opštine Đorđa Popca, poznatijeg kao „očepureni načelnik“, raspoređen u Službu zajedničkih poslova!? Pitate se zašto? Pa zato što nije nikakav „vrhunski stručnjak za budžetsko računovodstvo“ i čovek koji „samo što nije završio ekonomski fakultet“, već osoba koja je po zanimanju „automehaničar“ i koja ima 7 godina radnog iskustva u servisiranju vozila.

Takođe, da bi se pomenutom Vladimiru Vujanoviću napravilo „radno mesto“, na mesto sekretara MZ „Ušće“ oterana je radnica Draga Živulović, žena koja je na poslovima knjigovođe glavne knjige trezora radila već tri godine i koja ima završenu Višu ekonomsku školu. Obrazloženje očepurenog nejakog Načelnika Đorđa Popca je bilo „da se nije snašla i da je nesposobna za to radno mesto“. Interesantno je to, da je Draga Živulović, takođe član Demokratske stranke, međutim, verovatno se zamerila Predsedniku Nenadu Milenkoviću, jer nije htela da „proknjiži“ neke mahinacije JP „Poslovni prostor“ i ustanove „Novobeogradska kulturna mreža“. Posle samo par dana Draga Živulović koja se po rečima Predsednika Nenada Milenkovića „nije snašla i koja je nesposobna za to radno mesto“ biva pozivana da pomogne „stručnjaku“ Vladimiru Vujanoviću da ga nauči poslu!? Pa kako to!?

A kao jagoda na torti je bilo to što je naknadno pozvana i penzionisana radnica opštine Vesna Martinović (inače, vrsni knjigovođa) da izvrši dodatnu edukaciju „stručnjaka“ Vladimira Vujanovića. Naravno da je žena plaćena parama iz budžeta opštine Novi Beograd.

Takođe, Predsednik Nenad Milenković uči svoje pulene kako da menjaju biografiju. Na sajtu Opštinskog odbora Demokratske stranke piše da je Vladimir Vujanović „ekonomista“, a u zvaničnom dopisu opštine da je „automehaničar“.

Zauzvrat, u arhivi Odeljenja za budžet ovih dana dešavaju se čudnovate stvari, upravo je počela da nestaje dokumenatacija koja se odnosi na službena putovanja Predsednika Milenkovića, i to službena dokumentacija kojoj pristup ima veoma uzak krug ljudi, među kojima i Vladimir Vujanović.

Kako saznajemo od Šefa budžeta Ljiljane Jordanović sa nestručnijom osobom u svojoj dugogodišnjoj uspešnoj karijeri nije nikada sarađivala.

Glasajte građani Novog Beograda za Predsednika Nenada Milenkovića i pokrašće vas do zadnje pare sa stručnjacima kojima se okružio!

Zaposleni u opštini Novi Beograd za njega niše neće glasati!

Vaš Sindikat


Нема коментара:

Постави коментар