Корупција

недеља, 6. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ KRADE BEZ USTEZANJA POZIVAJUĆI SE NA MINISTRA ŠUTANOVCA

Predsednik Novog Beograda Nenad Milenković, alijas Bagzi, uhvaćen je u krađi i lažima, i to po ko zna koji put! I pored skandalozne krađe arhive preduzeća JP„Poslovni prostor“, koja se dogodila prethodne nedelje, postoje čestiti i odgovorni ljudi koji se ne plaše Predsednika Bagzija. Željko Ožegović, prethodni Predsednik opštine, dostavio je Sindikatu opštine Novi Beograd dopise koje je uputio odgovornim osobama prilikom dodele lokala na Starom Sajmištu, kafani „Dečiji osmeh – So i biber“, o čemu smo pisali pre nekoliko nedelja. Kako gospodin Ožegović tvrdi, današnji Predsednik Nenad Milenković direktno je naredio tadašnjem direktoru JP „Poslovni prostor“ Miodragu Živkoviću da prostor izda kafani, umesto za projekat „Kancelarija Memorijalnog centra“, pod izgovorom da je to naredio Ministar Dragan Šutanovac. Projekat koji je gospodin Ožegović tada vodio podržali su Predsednik Tadić, Gradonačelnik Đilas i Direktor RTV B92 Veran Matić. Dopisi su odgovornim licima upućeni 21.12.2007.godine i 08.01.2008.godine. Iz dopisa gospodina Ožegovića, u poslednjoj rečenici, jasno se vidi da se radi o zakulisnim radnjama Predsednika Nenada Milenkovića, koji ne preza da se koristi raznim „zvučnim“ imenima prilikom potkradanja novobeograđana.

Član Gradskog veća grada Beograda Željko Ožegović zamolio je da prenesemo u potpunosti njegov članak „Novi Beograd – Mesto u budućnosti“, sa jasnom aluzijom da se danas Novi Beograd kreće krupnim koracima unazad.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića novobeogradske pare biće vam otete, novobeogradskim novcem i dalje će se zaslađivati, a vama će se i dalje podsmevati!

Mi zaposleni u opštini Novi Beograd za njega više nećemo glasati!

Vaš Sindikat! 


Нема коментара:

Постави коментар