Корупција

петак, 18. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ PRETHODNU DIREKTORKU NOVOBEOGRADSKE KULTURNE MREŽE VERU TAKAČ NEUSPEŠNO TERAO NA KRIMINAL PA POTOM SMENIO

Sindikatu opštine Novi Beograd obratila se prethodna direktorka Novobeogradske kulturne mreže gospođa Vera Takač. Gospođa Vera Takač pokrenula je sudski proces zbog načina na koji je smenjena i zbog skandaloznih oklnosti u kojima je morala da posluje za sve vreme trajanja mandata.

Kako saznajemo od gospođe Vere Takač, njen mandat na mestu direktorke Novobeogradske kulturne mreže nije potrajao ni godinu dana, jer je odbila da potpisuje blanko fakture za naplatu iz budžeta opštine. Potpisivanje svega i svačega traženo je od nje gotovo sve vreme od strane Predsednika Nenada Milenkovića, što je ona sve vreme odbijala, a što današnja direktorka klavirštimerka Ana Vrbanec bez ustručavanja radi. Jedan do modela potkradanja je fiktivna potrošnja struje, potom fiktivno štampanje raznoraznih materijala, fiktivno organizovanje raznoraznih kulturnih programa, što je, kako saznajemo, gospođi Veri Takač bilo potpuno strano. Kako saznajemo radilo se o mesečnim fiktivnim fakturama od oko 150.000 dinara, dok je godišnji plan ustanove bio oko 4.100.000 dinara.
Obzirom da je sudski proces koji je pokrenula gospođa Vera Takač u toku, Sindikat opštine Novi Beograd prepušta nadležnim ustanovama Republike Srbije da utvrde sve okolnosti u kojima je tada poslovala Novobeogradska kulturna mreža kao i način na koji je razrešena dužnosti.
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!
 Vaš Sindikat










Нема коментара:

Постави коментар