Корупција

понедељак, 14. фебруар 2011.

NEJAKI NAČELNIK UPRAVE ĐORĐE POPAC ZLOSTAVLJAČ OD PAMTIVEKA

Sindikatu opštine Novi Beograd putem maila obratio se Dejan Ilić (ilicdejan@open.telekom.rs), bivši zaposleni na poslovima građevinskog i komunalnog inspektora, koji je poslao dokumentaciju iz koje se vidi zlostavljačko ponašanje nejakog načelnika Đorđa Popca!

Naime krajem 2004.godine njemu je blokirana isplata plate iako je na to imao zakonsko pravo. U prilogu su dopis koji je Dejan Ilić uputio nejakom načelniku Đorđu Popcu, kao i dopis koji je uputila Svetlana Manasijević tadašnja predsednica Samostalne sindikalne organizacije. Na oba dopisa i ukazivanje propusta nejaki Načelnik Đorđe Popac nije našao zashodno da odgovori, te je Dejan Ilić bio prinuđen da se obrati tadašnjem Predsedniku opštine Željku Ožegoviću i zatraži pomoć kako za isplatu zaostalog ličnog dohodka, tako i za dodelu novogodišnjih paketića. Angažovanjem nekadašnjeg Predsednika Željka Ožegovića deci Dejana Ilića uručeni su novogodišnji paketići, i isplaćen zaostali lični dohodak, što se vidi iz dokumentacije u prilogu.

Sve vreme ovog nemilog dešavanja nejaki Načelnik Đorđe Popac ponašao se ignorantski prema Dejanu Iliću i izdavao usmene naredbe i zabranjivao dodelu novogodišnjih paketića za Dejanovu decu! Nejaki Načelnik uprave Đorđe Popac nije se obazirao ni na Upravnu inspekciju Grada Beograda, a šikanirao je Dejana Ilića najboljeg građevinskog inspektora iz 2003.godine i kao i slučaju dr Saše Perovića opet otimao i zabranjivao korišćenje službenog računara!

Recept kojim se služi nejaki Načelnik uprave Đorđe Popac je već godinama isti: neopravdano novčano kažnjavanje, besmisleni disciplinski postupak, zabrana korišćenja službenih računara, prebacivanje na niže radno mesto pri čemu je omiljeni »kazneni transfer« komunalna inspekcija.

Zaposleni u Opštini Novi Beograd se pitaju kako jedan dokazani zlostavljač, koji dolazi pijan u radno vreme može da bude odgovaran za funkcionisanje opštinske uprave! Pozivamo zaposlene Opštine Novi Beograd da se ne plaše nejakog Načelnika uprave Đorđa Popca, već da se obrate i traže zaštitu od svog Sindikata, Upravne inspekcije Grada Beograda ili zamenice Načelnika uprave Milke Marinković!

Šikaniranju, zlostavljanju i vršenju mobinga od strane nejakog Načelnika uprave Đorđa Popca mora doći kraj!

Vaš Sindikat






















Нема коментара:

Постави коментар