Корупција

среда, 9. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ SA 37,5% AKCIJA I ATOMSKA FIZIČIRKA JASMINKA JOKSIĆ ZAJEDNO SU SUVLASNICI FIRME SITI RENT-A-KAR DOO

Sindikat Opštine Novi Beograd zvanično je potvrdio anonimnu dojavu da je Predsednik Nenad Milenković suvlasnik preduzeća Siti Rent-A-Kar doo sa atomskom fizičarkom Jasminkom Joksić, koja je pomoćnik direktora u Agenciji za jonizujuća zračenja i tamo prima platu od oko 200.000 dinara. Podsećamo novobeograđane da je atomska fizičarka Jasminka Joksić direktorka Rent-A-Kar Agencije i da sa suprugom atomskim lopovom Direktorom CRLE-ta Aleksandrom Joksićem uz mafijaški blagoslov Predsednika Nenada Milenkovića potkradaju građane Novog Beograda u milionskim iznosima.

Na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije objavljena je imovinska karta Predsednika Nenad Milenkovića. U imovinskoj karti Predsednik Nenad Milenković prijavio je mesečni neto prihod u iznosu 94.183 dinara od opštinske plate, dvosoban stan od 57 kvm stečen kupoprodajom, potom 5 akcija NIS-a i 37,5% akcija Siti Rent-A-Kar doo.  http://www.acas.rs/sr_cir/aktuelnosti/114.html

Pozivamo organe MUP-a da izvrše kontrolu poslovanja preduzeća Siti Rent-A-Kar doo, i utvrde koji su to najveći korisnici usluga ovog preduzeća.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove besne automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар