Корупција

петак, 4. фебруар 2011.

PORUKE PODRŠKE SINDIKATU OPŠTINE NOVI BEOGRAD U BORBI PROTIV KORUPCIJE NAKON REPRESIJE I IŽIVLJAVANJA PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA

 „pratim desavanja u opstini posredstvom vaseg samopegornog rada i pravovremenog izvestavanja javnosti koja po meni je strogo kontrolisana od ???, ali mislim da ce ubrzo doci do ozbiljne situacije pa cu vam pomoci u vasoj odbrani imovine gradjana novog beograda sa informacijom da je28.12.2010 usvojeno jednoglasno:
 -se nastavi sa pljackom i otimanjem drzavne tj.lokalne svojine kroz promenu zakona o koriscenju stanova u drzavnoj svojini a na koje opstina novi beograd ima pravo koristenja i raspolaganja(oko 67 stanova zadnji podatak koji sam video)
-izmene i dopune i utvrdjivanje pravilnika o nacinu i postupku davanja u zakup i odredjivanju zakupnine za poslovni prostor na kome je nosilac prava koriscenja opstina novi beograd
-izmena i dopuna plana javnih nabavki za 2011 kao i
-formiranje staba za vandredne situacije na novom beogradu(mozda uskoro i privatna  vojska mladog poletnog predsednika,)
 sastanku nije prisustvovao gos.milos petrovic?(zasto to neznamo).za izvestioca skupstine odredjen milutin ivanovic? kada ce to biti i kako prezentovano to mozemo da nagadjamo.
dragi sugradjani
trebalo bi da znate, a ne samo da ste naculi da je opstinska vlast ogrezla u kriminalu u sva se uzjogunila ko to sme njih da proziva i kako oni to kazu (siri dezinformacije!).
posto mi je uze strucno obrazovanje pravo,zeleo bi da mlade i poletne snage ogrezle u kriminalu i korupciji(sada se to tako popularno zove)obavestim:
da su prekrsili zakon po cl.359kzs, zloupotreba sluzbenog polozaja,cl.361kzs,nesavestan rad u sluzbi,cl 362kzs, protivzakonita naplata i isplata,cl.363kzs prevara u sluzbi,cl.357 kzs fal.sluzbene isprave,cl,364 kzs pronevera,cl.365 posluga, i tako dalje.ima toga dosta ali bi trebalo sa tim nadlezne sluzbe da se pozabave a mi ih i pozivamo UBPOK.
takodje bi uputio poziv predsedniku skupstine opstine kao i njegovom zameniku,da hitno sazovu vandrednu sedniciu i sa sebe skinu odgovornost za necinjenje tj,neprijavljivanje pripremanja krivicnog dela cl,331 kzs kao i 332-ucinilaca.
 verujem da ima slobodoumnih i postenih,casnih sluzbenika koji dele sudbnu svih nas,postenih gradjana u vreme ove sveukupne krize i svesti i morala te ovim putem ohrabrujem da sacuvaju sva dokumenta jer dolazi vreme kada cemo zajedno se osloboditi neobrazovanih krpelja i svakojakih prevaranata.
1 februara je odrzana  sednica inkriminisane  grupe koja ima za cilj vrsenje novih krivicnih dela i obmanjivanja javnosti.
neka im je na cast kao i roditeljima koji su ih vaspitavali.
dokmanovic milos dipl.pravnik iz beograda
p.s.pre 3 godine nije bilo ni trunka od ovoga.sta se desilo???, Milos Dokmanovic <dokmanovicmilos@yahoo.com“


„PRIMENLjIVO I KOD NAS, U POTPUNOSTI !!! http://www.youtube.com/watch?v=x3wcO-hBAV4  , Dejan G. Ilic dejanili@telekom.rs


„fiktivni ugovori sa oderdjenim firmama kojima se na racun isplacuje novac za fiktivne usluge gde ta firma podize novac,ostavlja sebi za porez i uzima svojih 10% a resto novca u keshu daje predsedniku ili savetniku predsednika ili kuriru.
tako je recimo dana 03.02.2011 god isplaceno preduzecu Petuh-n.beograd pib:100826389 suma od 821 000,00 dinara. no coment. Petar Milenkovic milenkovic.petar@yahoo.com


„u direkciji za gradjevinsko zemljiste postavljen je u upravni odbor naldin hadzialic.a zasto?to morate sami da zakljucite.
el presidente ima velike planove da gradi po novom beogradu.ko moze da dobije lokaciju sem njegovih ljudi.providno, nema sta.idemo dalje.ugovor koji je potpisan za sklanjanje dalekovoda u blokovima 70 i 70a je samo pocetak u realizaciji njegovih planova(i ako se kosi sa gradskim).firma koja treba da izvrsi izmestanje nije ni pocela ali je zato primila 3,5 miliona dinara na racun(celokupan iznos isplacen preduzecu elektroistok ing.).da ubrza projekat,jer gori pod nogama(to oni ni neznaju).
gosp.Joksic sve cini da bi zapoceo gradnju jer planovi se polako tope.sto se vise prica o poslovima i opstinskom vecu,vise su im ruke vezane i stalno su pod lupom javnosti.
gosp.Markovic uporno vrsi pritisak na svoje sluzbenike kako bi ih zastrasio.
pozivamo sluzbenike da sacuvaju inkriminisana dokumenta da nebi nestala.
polako,imamo mi gospodo vremena na pretek a vi...?, Milos Dokmanovic <dokmanovicmilos@yahoo.com>“

„Postovanje, Tomex catering plus doo  je firma čija je osnovna delatnost  trgovina na veliko ribom, ljuskarima i mekušcima. Tomex posluje u sklopu firme Tomex Danmark iz Danske, koja vec 22 godine postoji na svetskom tržištu i jedna je od vodećih svetskih kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom smrznutih proizvoda vrhunskog kvaliteteta prvenstveno ribe a zatim  mesa, piletine, i povrća. 
U paleti naših proizvoda su zastupljeni razni proizvodi ( u pitanju je zamrznuta rinfuzna roba u paketima od 5, 10, 20 kg u zavisnosti od proizvoda) od kojih bi izdvojila filete soma (beli i pink), skusu, riblji cevapi, riblje pljeskavice, filete oslica heka, filete oslica MINTAJ, oslic hoki, oslic hek, girice..
Ukoliko budete zainteresovani za saradnju mozemo da napravimo sastanak ili da Vam posaljemo ponudu mail-om koja naravno zavisi od vasih potreba za ovom robom i mogucnosti placanja. Za sve dodatne informacije budite slobodni da me kontaktirate. Ana Babic <ana@tomex.dk>“

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар