Корупција

уторак, 8. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ UŽIVAO U RIO DE ŽENEIRU I TO NAPLATIO SA HILJADU EVRA U DNEVNICAMA NOVOBEOGRAĐANIMA

Predsednik Nenad Milenković provodio se u Rio de Ženeiru, deset dana u martu.2010.godine. Kao i uvek nije pravdao troškove, nije prikazao pozivno pismo za boravak u Brazilu, već je novobeograđanima sve naplatio na lepu reč!
Budžetska inspekcija grada Beograda koja je kontrolisala sva bespotrebna putovanja Predsednika Nenada Milenkovića naložila je da se dostavi validna dokumentacija za brazilsko putovanje, a koja ni do danas nikada nije kompletirana! Kako saznajemo u Odeljenju za budžet, izjavu da je Predsednik Nenad Milenković bio u Brazilu, potpisala je šefica Kabineta Anka Vukelić, ali bez ikakvih detalja u koju svrhu je on proveo tolike dane u Rio de Ženeiru i tamo se provodio na čuvenoj „glavi šećera i uživao u panorami Marakane“ i povrh svega naplatio dnevnice novobeograđanima. 

Fotografije koje vam pokazujemo „Pogled sa Glave šećera i panorama stadiona Marakana“ poslao je upravo Predsednik Nenad Milenković svom vernom članu Veća Igoru Pupiću dok se ovaj nalazio u Italiji u luksuznom hotelu A kategorije.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, da ga sačeka kada se vraća sa belosvetskih proputovanja.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар