Корупција

недеља, 13. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ SVE VREME SE ŠLEPUJE NA OPŠTINSKIM PROJEKTIMA ZAMENIKA PREDSEDNIKA MILOŠA PETROVIĆA

Sindikat opštine Novi Beograd je u prethodnih nekoliko nedelja više puta pisao o velikom neslaganju između Predsednika opštine Nenada Milenkovića, zamenika Predsednika Miloša Petrovića i Predsednika Skupštine Živana Obrenovića.

Razlog za suštinsko neslaganje je velika tromost Predsednika Nenada Milenkovića prilikom donošenja odluka koje zahtevaju bilo kakvo veće udubljivanje i angažovanost! Detalje saznajemo od Šefa Budžeta Ljilje Jordanović, da je zamenik Predsednika Miloš Petrović sa članom Veća Nemanjom Cabuncem inicirao više važnih projekata na teritoriji novobeogradske opštine, a kojima Predsednik Nenad Milenković zbog svojih belosvetskih putovanja i provoda u kafiću Asteriks uopšte nije stizao da se bavi!

Zamenik Predsednika Miloš Petrović u dopisu koji vam prezentiramo optužio je Predsednika Nenada Milenkovića za nepoznato planiranje trošenje sredstava i neadekvatno planiranje budžeta novobeogradske opštine, kao i nesposobnost za bavljanje poslom za koji je delegiran. U dopisu upućenom šefu Budžeta Ljilji Jordanović navedeno je više značajnih projekata i tražena njihova hitna realizacija, jer se Predsednik Nenad Milenković već tada upleo u mutne poslove i nisu ga interesovale aktivnosti: u oblasti životne sredine, u oblasti socijalne zaštite, u oblasti kulture, u oblasti razvoja zajednice i u oblasti obrazovanja.

Kako saznajemo od člana Veća Nemanje Cabunca osoba koja je bila zadužena za sabotiranje pobrojanih projekata je drugi član Veća Igor Pupić, koji je zbog svoje nesposobnosti smenjen sa mesta novobeogradskog šefa Kancelarije za mlade upravo na zahtev Miloša Petrovića! Član Veća Igor Pupić je da podsetimo optužen za organizovanje višemilionske krađe recikliranih tonera.   
 
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!
  
Vaš Sindikat


Нема коментара:

Постави коментар