Корупција

субота, 12. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ PONAŠA SE KAO KRIMINALAC SA DIVLJEG ZAPADA USRED BEOGRADA

Predsednik Novog Beograda Nenad Milenković, alijas Bagzi, nebrojeno mnogo puta vršio je plaćanja bez procedure javne nabavke, a kasnije „pokrivao“ fiktivnim papirima novac koji je pokrao od novobeograđana!

Sindikatu opštine Novi Beograd dostavljen je dopis bivše Načelnice odeljenja za budžet Dragane Todorović koja je nekoliko puta upozoravala Predsednika Nenada Milenkovića da mora da poštuje zakone Republike Srbije i da ne može da troši milione dinara na lepu reč! Zbog insistiranju na sprovođenju zakona Dragana Todorović je ekspresno smenjena od strane aktuelnog Predsednika opštine Nenada Milenkovića, iako je tu radnu obavezu uspešno obavljala za vreme prethodnog Predsednika opštine Željka Ožegovića.

Predsednik Nenad „Bagzi“ Milenković oglušivao se o upozorenja bivše Načelnice Dragane Todorović , a milioni dinara novobeograđana utrošeni su nenamenski ili fiktivno. Za „pokrivanje“ zlodela sve vreme bila je zadužena tadašnji Šef javnih nabavki Katarina Čubrić, koja je danas uznapredovala na mesto Načelnika odeljenja za budžet. Danas novci novobeograđana nestaju netragom bez papira, bez procedura, a lopovluk je sve veći i veći.

Šef javnih nabavki Katarina Čubrić za svaku javnu nabavku ostavljala je duple brojeve i po potrebi i u dogovoru sa Predsednikom Milenkovićem pribavljala odgovarajuće ponude! Ponude su vrlo često donošene od strane atomskog lopova Aleksandra Joksića i njegovih rođačkih firmi sa istim osnivačima što je utvrđeno proverama u APR-u!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića novobeogradske pare biće vam otete, novobeogradskim novcem i dalje će se zaslađivati, a vama će se i dalje podsmevati!

Mi zaposleni u opštini Novi Beograd za njega više nećemo glasati!

Vaš Sindikat! 







Нема коментара:

Постави коментар