Корупција

субота, 19. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ POČEO DA KRADE JOŠ KAO “MALI” ŠEF ODBORNIČKE GRUPE, ALI U HILJADAMA EURA

Sindikat opštine Novi Beograd svakim danom dolazi do novih saznanja o dešavanjima u našoj opštini.
Sindikatu opštine Novi Beograd obratila se grupa odbornika Srpske Napredne Stranke i dostavila dokumentaciju kako je Predsednik Nenad Milenković još kao Šef odborničke grupe, stranke kojoj pripada, organizovao zločinačko udruženje za potkradanje novobeograđana. Kako grupa odbornika SNS-a tvrdi u krađi ih je pohvatao Mirko Rajković sa sve dokumentima o naknadnim radovima u 2007.godini u iznosu od oko tadašnjih 1100 evra po novobeogradskom kiosku. Kada se iznos od 1100 eura po kiosku pomnoži sa brojem od 51 kioska, dobija se iznos od oko 55.000 eura koje je pokradeno od građana Novog Beograda. 

Predsedniku Nenadu Milenkoviću bilo je malo da se ugradi 5-6% u iznos od 26.479.200 dinara po kojem je okončan postupak javne nabavke za postavljanje novobeogradskih kioska, već je kako ga je Mirko Rajković tada napadao za skupštinskom govornicom sramotno preko nadzornog organa firme Base biro ugovorao izmišljene dodatne radove: fioke, kanalice za kišu, reflektore itd. Kako je tvrdio Mirko Rajković te sitnice su koštale skoro četvrtinu pune vrednosti jednog kioska od 440.000 dinara! Povrh svega ni tu se Predsednik Nenad Milenković nije zaustavio, već je kako odbornici SNS-a tvrde ubrzo ugradio klime od 800 eura po komadu i to sa famoznim invertorom i pokrao novobeograđane za još 30.000 evra! Odbornici SNS-a sećaju se kako se, tada, mlađani Milenković nevešto branio pred očiglednim dokazima i argumentima Mirka Rajkovića, koji ga je retorički saterao u ćošak. 
Sve u svemu po tvrdnjama grupe odbornika SNS-a, Nenad Milenković, tadašnji Šef odborničke grupe specijalizovao se za „invertovanje odnosno konvertovanje pokradenih evrića u njegov probušeni lopovski džep”!   
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!
Vaš Sindikat








Нема коментара:

Постави коментар