Корупција

недеља, 20. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ NIJE SE OBAZIRAO O UPOZORENJA ZAMENIKA PREDSEDNIKA MILOŠA PETROVIĆA O BACANJU PARA

Sindikatu opštine Novi Beograd dostavljena je kartica iz koje se vidi da je za prvih sedam meseci 2010.godine CRLE-tu atomskog lopova Aleksandra Joksića iz budžeta opštine prebačeno preko 5 miliona dinara za raznorazne izmišljene stavke.

Kako saznajemo Predsednik Nenad Milenković nikada nije usvojio ni jednu sugestiju zamenika Predsednika Miloša Petrovića, i članovi LDP-a su izrazito nezadovoljni ponašanjem, kako kažu „debelog gmaza”, jer je nedopustivo plaćanje fiktivnih spoljnih saradnika u milionskim dinarskim iznosima! Jedan od najgorih primera koji navode je izrada LEAP-a od dva miliona dinara o čemu je više puta bilo reči na sednicama opštinskog Veća. Karticu koju smo dobili od funkcionera LDP-a pokazujemo građanima Novog Beograda kao dokaz neplanskog raspolaganja budžetskim sredstvima, jer se iz nje vidi kako se novobeogradske pare greškom uplaćuju kako se to Predsedniku Nenadu Milenkoviću ćefne!  

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар