Корупција

субота, 26. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ NE RAZMIŠLJA O BEZBEDNOSTI NOVOBEOGRADSKE DECE

Sindikat opštine Novi Beograd već je pisao o skandaloznoj nabavci minibusa Iveko koji je  preplaćen 15.000 evra! Međutim tu priča ne prestaje, Sindikat dolazi do novih saznanja koja trebaju da zabrinu sve novobeograđane!

Kako saznajemo od grupe odbornika SNS-a i Mirka Rajkovića, preplaćeni minubus stoji ispred zgrade opštine već mesecima, a u njemu su se vozikali samo funkcioneri novobeogradske opštine obilazeći mondenska srpska mestašca. Odbornici SNS-a su Sindikatu dostavili ponudu za prevoz dece koju je preduzeće „LASTA” uputila Predsedniku Nenadu Milenkoviću pre skandalozne nabavke minibusa marke Iveko preko firme Auto Čačak, a koju je „sredio” atomski lopov direktor CRLE-ta Aleksandar Joksić. Iz ponuđene cene se vidi da je nabavka minibusa Iveko bila u potpunosti bespotrebna, a pogotovu što minibus „ne mrda nigde” već godinu dana!

Odbornici SNS-a i Mirka Rajkovića idu još dalje! Naime, oni tvrde da su dva vozača opštinske uprave upravo ove nedelje okončala obuku za prevoz dece, a jedan od njih je Dževid Fazlioski! Njegov slučaj je u javnost dospeo upravo od strane Tomislava Nikolića, koji je rekao da je Dževid Fazlijoski prošao kroz "crveno", nabacio Anitu Kostov (19) na haubu i nastavio da vozi još 43 metra. Potom se naglo vratio u rikverc, zbacio je na asfalt, zaobišao i pobegao. Predao se posle 45 minuta, a njegov tada pretpostavljeni, ministar Slobodan Lalović, izjavio je da je Dževid Fazlioski dobio otkaz. Odbornici SNS-a i Mirko Rajković pitaju da li je bezbedno da čovek koji ima istoriju tragične nesreće u pripitom stanju prevozi minibusem novobeogradsku decu!? Kako oni tvrde, Dževid Fazlioski je imao 0,18 promila alkohola u krvi i očigledno je da je popio jedno pivo ili jednu rakiju, pa potom projurio na crveno svetlo!


Odbornici SNS-a i Mirka Rajkovića pitaju da li predsednik Nenad Milenković želi da novobeogradsku decu voze ljudi koji su učinili 5 prekršaja istovremeno, ili je dovoljno samo da su oko njega samo oni koji su lično podobni. I da li Predsednik Nenad Milenković ima imalo skrupula i morala! Ali ni tu priči nije kraj, naime odbornici SNS-a tvrde da se Predsednik Nenad Milenković 2008.godine negde žestoko „nasukao” sa službenom Tojotom Avensis, pa je lično na opštinski parking dovezao na felnama i sa polupanom šoferšajbnom! Šefu voznog parka bilo je toliko žao automobila, ali nije smeo ni da pogleda bahatog Predsednika Milenkovića, već samo slegao ramenima!   

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je ukinuo dobrovoljno penzijsko osiguranje i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар