Корупција

понедељак, 7. март 2011.

DIPLOMSKI RAD PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA; REŠAVANJE GLOBALNE EKONOMSKE KRIZE U NOVOM BEOGRADU

Sa naloga sindikat.poslovniprostor@gmail.com dobili smo sledeći tekst, koji prenosimo bez komentara.


"Direktor Mišo Marković uklanja 20-tak kiosaka u privatnom vlasništvu sa privremenom dozvolom.

Na tim mestima će postaviti kioske tip “ novobeogradski”.

Udarna pesnica predsednika Milenkovića je  načelnik komunalne inspekcije Miroslav Stanković, koji vrlo brzo i efikasno odrađuje dotične poslove. (Stanković je poznat po mesečnom reketiranju Kineza od oko 30.000 eura, kao i po stimulacijama od 30% svakog meseca.)

Postupak je sledeći:

Stanković će ukloniti stare kioske i dobiti od 500-1.000 eura za tu uslugu od direktora Markovića. (naravno po komadu) Uklanjaju se samo kiosci na prometnim lokacijama.

Tada direktor Marković preuzima stvar u svoje ruke, sa dobro znanim predsednikom komisije Milošem Hetlerovićem (bivši zapisničar direktora Stamenkovića).

Uzimaju od 5.000 do 10.000 eura po kiosku. Uslovi konkursa su zakomplikovani tako da samo oni koji plate ispune sve uslove. (Uslove postavlja savetnik Garić - inače se predstavlja kao pravnik.)

Da pojasnimo: Ako se predsednik Milenković predstavlja kao ekonomista, inače je mehaničar, moguće je da je Garić limar. Garić tvrdi da nije izgubio ni jedan slučaj do sada, što je istina jer nijedan nije ni vodio.

Zakup od navedenih kiosaka se sliva na račun Poslovnog Prostora kao sopstvena sredstva. Sopstvena sredstva se po programu poslovanja Poslovnog Prostora koriste za javne nabavke malih vrednosti (do 3.500.000 din.) Javne nabavke malih vrednosti ne idu na tender. Dovoljne su tri ponude koje nabavlja već poznati Zoran Ignjatović. Posao dobija jedna od njegovih firmi. Tu se krug zatvara. (pola –Markoviću i Milenkoviću, pola – Ignjatoviću)

20 radnih mesta se zatvara, da bi se otvorilo, 20 novih radnih mesta, a svako će koštati 10.000 eura. Naravno tu je kiosk koji košta oko 12.000 eura.

PITANJE ZA PREDSEDNIKA MILENKOVIĆA?

Zašto ostavljate 20-tak porodica bez sredstava za život?

Od čega ce živeti njihova  deca, kako će ići u školu?

HOĆETE LI IM VI  PREDSEDNIČE KUPITI ČOKOLADICE? "


Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар