Корупција

уторак, 1. март 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ UČIO SE POTKRADANJU JOŠ OD MALENA

Sindikatu opštine Novi Beograd od strane Sindikata Poslovnog prostora dostavljen je materijal o postupku obaranja javne nabavke za fiktivne radove na hidroizolaciji novobeogradskih krovova na poslovnom prostoru u blokovima 45, 61, 70! Umesto što je potkradao novobeograđane i trpao sebi novac u džep Predsednik Nenad Milenković mogao je da popravi sve novobeogradske ravne krovove koji prokišnjavaju! Milion dinara ovde pa milion dinara onde i pare odoše u nepovrat, odnosno u lopovski Milenkovićev džep!

Preduzeće Beonant uputilo je zahtev za zaštitu prava, jer je „fiktivni” posao u milionskom iznosu dodeljen preduzeću Kelt Invest, a u celom postupku nameštanja još tada je učestvovalo preduzeće Palir. Da podsetimo novobeograđane, upravo preuzeće Palir danas popravlja novobeogradske trotoare, naplaćuje milione dinara kad malo prikrpe trotoare, a keš daje na ruke članovima Veća Nebojši Pajeviću i Milutinu Ivanoviću! Upravo sve ove navode potvrdio nam je član Veća Zoran Plasković koji je bio član Komisije u postupku ove javne nabavke.

Logističu podršku tada, a i danas kroz preduzeće Transakcija, pružao je Zoran Ignjatović zaposleni u novobeogradskom poslovnom prostoru! On je čak i priznao da su radovi koji su uvršteni u tadašnju javnu nabavku već izvedeni po prethodnoj javnoj nabavci, što je evidentni kriminal, ali je svesno preuzeo svu odgovornost na sebe! Takvo ponašanje ne samo da mu je odmoglo, već je Zoran Ignjatović danas desna ruka direktora Miše Markovića i Predsednika Nenada Milenkovića! Preko Zorana Ignjatovića se rade sve javne nabavke do 3 miliona dinara, koje ova grupa namešta sa fiktivne tri ponude, radove nikad ne izvode, a milione trpaju u svoje lopovske džepove!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat






























Нема коментара:

Постави коментар