Корупција

субота, 5. март 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ POKUŠAO DA UCENJUJE I PODMIĆUJE NAPREDNJAKE

Sindikatu opštine Novi Beograd obratila se grups odbornika SNS-a predvođena gospodinom Žarkom Šormazom i gospodinom Mirkom Rajkovićem. Oni su nam dostavili amandmane koji su upućeni lokalnoj novobeogradskoj skupštini, kako bi osujetili krađe Predsednika Nenada Milenkovića. Amandmani na uštede u budžetu Novog Beograda nisu prihvaćeni, iako su ih podneli i obrazložili sledeći odbornici: Nikola Cimeša, Dragan Nikić, Luka Tomić, Mirko Rajković, Nikola Ignjačev, Predrag Đurđev, Slobodan Spasojević, Vlada Obradović i Žarko Šormaz. Kako saznajemo Predsednik Nenad Milenković je odbio ove amandmane bez ikakvog obrazloženja, sa rečima da neće njemu Naprednjaci da kroje budžet.

Gospodin Mirko Rajković je otišao korak dalje te je Sindikatu potvrdio da mu je atomski lopov Direktor CRLE-ta u ličnom razgovoru preneo obećanja Predsednika Nenada Milenkovića da će prolongirati rušenja „određenih“ kioska i lokala na novobeogradskoj opštini u zamenu za podršku ako iz trenutne koalicije istupe G17+ i LDP. Kako saznajemo direktna ucena Predsednika Nenada Milenkovića odnosila se na odbornika Žarka Šormaza, koji je ovu ucenu sa gnušanjem i velikom ljutnjom odbio.

Žarko Šormaz nam je preneo da je direktor novobeogradskog „Poslovnog prostora“ Mišo Marković tražio i od njega pare za kioske, ali ih nije dobio! Nažalost, od jednog sugrađanina naše opštine uzeo je 3.000 evra za nameštanje lokala u ulici Džona Kenedija. Gospodin Šormaz nam objašnjava da je Direktor Mišo Marković pozvao tog sugrađanina u restoran „Džakarta“ i tražio mu čak 10.000 evra za navodno „podmazivanje članova upravnog odbora“ prilikom dodele lokala. Sugrađanin je rekao da nema toliki novac, pa mu je direktor Mišo Marković „spustio“ cenu na 6.000 evra, na šta je sugrađanin rekao „ma čoveče pusti me ja imam samo 3.000 evra ako hoćeš“! Direktor Mišo Marković je pristao na cifru od 3.000 evra i naredio sugrađaninu da novac donese sutradan u njegovu kancelariju u apoenima po 500 evra. Sugrađanin mu je odbrusio rečima „doneću ti pare kako budem imao“, i sutradan je Direktoru Miši Markoviću odneo kovertu sa 3.000 evra u apoenima po 100 evra. Direktor Mišo Marković je strpao kovertu u spoljni džep od sakoa i izjurio iz svoje kancelarije, ostavivši zapanjenog čoveka da sam samcijat sedi još neko vreme unutra. Pored mita direktno datog Direktoru Miši Markoviću, sugrađanin je morao da uloži još 15.000 evra u adapataciju ruiniranog prostora preko firmi Direktora Miše Markovića, kao što su „Koloseum“ i „Transakcija“, kao i da plati sudskog veštaka od 15.000 dinara da potvrdi adaptaciju lokala u ulici Džona Kenedija! Gospodin Žarko Šormaz je obećao da će se stati na kraj svim lopovima u novobeogradskoj opštini i poslovnom prostoru, i podsetio da se protiv direktora Miše Markovića vodi krivični postupci zbog krađa u Železnicama Srbije, gde je bio jedan od direktora „sa lepljivim prstićima“.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je i dobrovoljno penziono osiguranje ukinuo!

Vaš Sindikat











Нема коментара:

Постави коментар