Корупција

петак, 04. март 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ OTIMAO PROJEKAT SA ITALIJANIMA OD ZAMENIKA PREDSEDNIKA MILOŠA PETROVIĆA

Sindikat opštine Novi Beograd je u prethodnih nekoliko nedelja više puta pisao o velikom neslaganju između Predsednika opštine Nenada Milenkovića, zamenika Predsednika Miloša Petrovića i Predsednika Skupštine Živana Obrenovića.

Sindikat opštine Novi Beograd pisao je o velikoj tromosti Predsednika Nenada Milenkovića prilikom donošenja odluka koje zahtevaju bilo kakvo veće udubljivanje i angažovanost! Ali ima još, osim krađa i lopovluka, Predsednik Nenad Milenković pokazao je veliku sujetu kada je zamenik Predsednika Miloš Petrović sa članicom Veća Sanjom Bogdanov uspostavio kontakt sa italijanskom firmom RIVS International.

Zamenik Predsednika Miloš Petrović i članica Veća Sanja Bogdanov u dopisu koji vam prezentiramo obezbedili su široku lepezu saradnje na političkom, kulturnom i ekonomskom planu. Inicijativu je podržala italijanska Privredna komora, kao i italijansko Ministarstvo inostranih poslova.    

Kako saznajemo od zamenika Miloša Petrovića, tada vitki Predsednik Nenad Milenković od zavisti je skočio iz svoje predsedničke fotelje kada je doznao za ovu aktivnost, a prilikom njihovog razgovora u kabinetu Predsednika opštine, lično je Nenad Milenković vezao kravatu zameniku Predsednika Milošu Petroviću i pokušao da od njega sazna što više detalja pred sastanak koji je trebalo da finalizuje saradnju sa Italijanima. Od tada zamenik Predsednika Miloš Petrović izbegava da nosi kravatu u prisustvu Predsednika Nenada Milenkovića, jer mu je neprijatno kada ga ovaj dodiruje!

Član Veća Nemanja Cabunac ističe da Kancelarija za mlade neuporedivo bolje radi od kako na njenom čelu nije član Veća Igor Pupić i da se više ne osvrće na Milenkovićeve podmetačine. Kako kaže, svaku nedoličnu komunikaciju ili naredbu od strane Milenkovićevih pulena, nova Šefica Kancelarije za mlade Jelena Mitić u obavezi je da prijavi pisanim putem.  

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!

Vaš SindikatНема коментара:

Постави коментар