Корупција

четвртак, 3. март 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ BIRAO KOME ĆE DA FAKTURIŠE ŠTANDOVE NA SAJMU LOKALNE SAMOUPRAVE


Sindikat opštine Novi Beograd je pre nekoliko nedelja pisao o lažnim nabavkama za Sajam lokalne samouprave, koje je za Predsednika Nenada Milenkovića organizovao atomski lopov direktor CRLE-ta Aleksandar Joksić. Za samo tri dana, pokradeno je preko 60.000 evra preko firmi BG Technik, Globalprint i Balkan štand, za navodne usluge iznajmljivanja skele, štandova i brendiranje hale. Sindikat Novi Beograd je pisao i o skandalizovanju pojedinih državnih zvaničnika, koji nisu znali pozadinu ove lopovske organizacije.

Sindikatu se sa materijalom u prilogu obratio zaposleni CRLE-ta Radisav Dabetić koji je bio zadužen za fakturisanje svih štandova na Sajmu lokalne samouprave. Kako saznajemo u nekoliko navrata je od njega usmenim putem traženo da pojedinim zakupcima umanji zakup štanda, a pojedinim zakupcima čak i ne fakturiše zakup štanda. Gospodin Dabetić je zaštitu tražio od zamenice Načelnika Milke Marinković, jer je nejaki Načelnik uprave Đorđe Popac bio ovlašćen da pored njega kao izdavaoca fakture izvrši „korekciju“ fakturisanja onako kako zapovedi Predsednik Nenad Milenković.

Kako saznajemo ovakvo podvaljivanje je doživeo i zamenik Predsedika skupštine Zoran Rapajić koji je bio zadužen za organizaciju Sajma knjiga. Naime, gospodin Rapajić je načuo da atomski lopov Direktor CRLE-ta Aleksandar Joksić po opštinskim kuloarima priča da je „najveća lopovčina onaj Rapajić koji uvaljuje bezvezne knjige i dovodi svoje G17 prijatelje na Sajam knjiga sa nekom bezveznom izdavačkom firmom Admiral Books“.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!

Vaš Sindikat










































Нема коментара:

Постави коментар