Корупција

петак, 11. март 2011.

POČETAK KRAJA PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA KOJI NIKADA NIJE ZNAO ŠTA RADI

Predsednik Nenad Milenković je sasvim čudesnim spletom okolnosti došao na čelo novobeogradske opštine, najveće opštine u Beogradu i Srbiji. Kako saznajemo od beogradskog Direktora JKP „Gradska čistoća“ Aleksandra Stamenkovića jedini razlog zbog kojeg je Predsedniku Nenadu Milenkoviću dozvoljeno da vrši ovu odgovornu javnu funkciju je to što je iz Demokratske stranke „odstrelio“ Čedomira Jovanovića!




Međutim niko u Stamenkovićevoj stranci nije mogao da pretpostavi da će doći do ovakvih skandala i ovolike količine zloupotreba od strane Predsednika Nenada Milenkovića. Gospodin Stamenković tvrdi da se danas jasno vidi da je Predsednik Nenad Milenković politički manipulant kome nije stalo do stranke čiji je član, već se rukovodi idejom „daj da drpim što više dok sam u opštini“ i da je tako došao u posed stana u bloku 28, luksuznog džipa i 37,5% akcija u preduzeću Siti Rent-A-Kar doo! Gospodin Stamenković dalje tvrdi da je isključivo iz razloga sticanja lične koristi Nenad Milenković pre nekoliko godina izbacio Čedomira Jovanovića, ali da niko u njihovoj stranci nije mogao da pretpostavi da će danas Predsednik Nenad Milenković sa članom Veća Igorom Pupićem pokušati da postane član upravo LDP-a, na čijem je čelu Čedomir Jovanović, a kako bi spasio sebe i svoje najbliže poslušnike. Naime, sestra člana Veća Igora Pupića je doskorašnja članica LDP-a i njen zadatak u toj stranci bio je upravo tiho pripremanje terena za prelet Milenkovića i Pupića u LDP! Međutim, kako saznajemo od zamenika Predsednika opštine Miloša Petrovića u LDP-u su jasno poručili Milenkovićevim ljudima da u njihovoj stranci korumpirani i nečasni pojedinci nisu dobrodošli! 


Ogorčenost u iskrenom razgovoru Aleksandra Stamenkovića sa članovima Sindikata raste, te pokazujemo Stamenkovićevu dokumentaciju da su od 2006.godine do danas svi članovi Demokratske stranke koji su podržavali Željka Ožegovića i Aleksandra Stamenkovića totalitarnim i siledžijskim metodama proterani iz novobeogradskog ogranka od strane Predsednika Nenada Milenkovića, a da danas Predsednik Nenad Milenković proteruje mr Aleksandra Arsova koji je zajedno sa potpredsednicom Gradskog odbora Demokratske stranke Majom Videnović  u direktnim novobeogradskim unutarstranačkim izborima 2006.godine, 2008.godine i 2010.godine osvajao najveći broj glasova u Demokratskoj stranci!




Gospodin Aleksandar Stamenković nam prenosi da je Predsednik Nenad Milenković zbog svega što se događa danas doživeo debakl u Demokratskoj stranci, te da nije izabran za Šefa Izbornog štaba Demokratske stranke na Novom Beogradu, a i smenjen je sa mesta beogradskog Predsednika Gradskog resora za evropske integracije. Kako nam direktor JKP„Gradska čistoća“ Aleksandar Stamenković dalje tvrdi, Demokratska stranka stidi se Predsednika Nenada Milenkovića i u potpunosti se ograđuje od onoga što radi.



Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u kafiću Asteriks ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.


Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo glasati za njega!













































Нема коментара:

Постави коментар