Корупција

четвртак, 3. март 2011.

IMAMO POŠTENE PRIJATELJE!!!

“Grupa SVETU TREBA VIKILIKS - The world needs Wikileaks ima sledeće osnovne zadatke:
1. pre svega TRANSPARENTNOST
2. OBJEKTIVNOST u izveštavanju i iznošenju informacija
3. ISTRAŽIVANJE, OTKRIVANJE I OBJAVLJIVANJE BEZ CENZURE PROVERLJIVIH informacija čak i iz anonimnih izvora (koji su strogo zaštičeni) - naknadnu proveru autentičnosti vrši ekspertski tim za proveru pre samih objava
4. Grupa nije zasnovana na lokalnom karakteru već globalnom mada deluje i lokalno i globalno - naravno da je u žiži interesovanja pretežno život običnih građana sa ovog područja i ima prioritet u samom izveštavanju
5. OTVORENA je za sva mišljenja, komentare bez obzira na bilo koju različitost uz obavezno poštovanje Pravilnika o radu Grupe, kao i Pravila i Uslova korišćenja Facebook co (Terms & Conditions) kao i pozitivnog zakonodavstva kako domaćeg tako i Sjedinjenih Američkih Država a za koje je zadužen Departmant of Justice.
Ako verujete da demokratija i transparentnost idu ruku pod ruku, sada je vreme da ustanete i kažete: "SVETU TREBA VIKILIKS !!!"
If you believe democracy and transparency go hand in hand, now is the time to stand up and say: "The world needs Wikileaks. DULE NESALOMIVI"

“Poštovani, želimo da iskažemo punu podršku Vašim dosadašnjim aktivnostima, u borbi za pošteniju opštinsku vlast. Iako borba nekad deluje kao da je protiv vetrenjača, Vaše dosadašnje aktivnosti imaju zavidan odjek i uticaj. P.S.Jedna sugestija: stavite u info profila malo više o Vama i obavezno o sajtu. ДСС Омладина Нови Београд”


Pišite nam: sindikat.novibeograd@gmail.com


Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар