Корупција

уторак, 8. март 2011.

DA LI U OPŠTINI NOVI BEOGRAD SVI KRADU, ILI SU NEKI SAMO ZALJUBLJENI I EMOTIVNO ISKORIŠĆENI ZARAD LAKŠEG POTKRADANJA PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA!?

Sindikatu opštine Novi Beograd iz Odeljenja za budžet i finansije novobeogradske opštine dostavljen je finansijski izvod iz kojih se vidi nekoliko zanimljivih stvari.

Prvo što je uočljivo, je da se u Metals banci nalazilo 217.000.000 dinara budžetskog novca novobeograđana, a da za tu finansijsku radnju u tom trenutku nije bilo pravnog osnova!

Drugo što je uočljivo, je da se advokatu Dejanu D. Babiću, koji je savetnik Predsednika Nenada Milenkovića i po tom osnovu prima 29.000 dinara, dodatno isplaćuje još 75.000 dinara iz novobeogradskog “Poslovnog prostora” čiji je Direktor Mišo “Lepljivi Prsti” Marković. Kako saznajemo, od zaposlenih u novobeogradskoj opštini, advokat Dejan D. Babić je od nekoga dobio tajni zadatak da stupi u “emotivnu” vezu sa Aleksandrom Karanović, zaposlenoj u opštini Novi Beograd i članicom upravnog odbora novobeogradskog “Poslovnog prostora”. Aleksandra Karanović, kao usamljena i nezaštićena članica njihove stranke bila je idealna za “emotivnu” manipulaciju zarad ćutanja i pokrivanja raznoraznih krađa Predsednika Nenada Milenkovića. Upravo je Aleksandra Karanović otkrila da se u opštinskom uslužnom centru u Bloku 70, opštinske takse od novobeograđana naplaćuju u gotovini na ruke, a ne na budžetski račun! O tome je odmah obavestila nejakog Načelnika uprave Đorđa Popca! Rezultat svega je da se nije desilo ništa, i da odgovorni za zloupotrebe nisu kažnjeni, a novobeograđani su potkradani direktno i na ruke! Ostalo je pitanje kome su te pare išle? Advokat Dejan D. Babić je po hitnoj naredbi stupio u “emotivnu” vezu sa Aleksandrom Karanović, koja je tu prijavu brzo “zaboravila”, a u upravnom odboru novobeogradskog “Poslovnog prostora” pokriva sve krađe i manifetluke samo da bi je advokat Dejan D. Babić i dalje voleo i želeo. Advokat Dejan D. Babić je svom nedašnjem prijatelju poverio da iz partijskih razloga mora da održava interesno emotivno vezu sa Aleksandrom Karanović, potom da njene mačke kao kućne ljubimce uopšte ne voli i da se užasava kada Aleksandrine mačke počnu da predu oko njegovih nogu.

Treća zanimljivost, je naprasno prebacivanje budžetske naplate preduzeća “Studio 22” na novobeogradski “Poslovni prostor”, i to kada se u novobeogradskoj opštini otkrilo, da tadašnji predsednik Komisije za javnu nabavku usluge izrade reklamnih panoa Zoran Plasković, pokušava da “progura” upravo ovu firmu! Kako saznajemo, član Veća dr Zoran Plasković bio je nezadovoljan smanjenom opštinskom platom i oduzimanjem nadležnosti nad Blok 45 Galerijom iz koje je kroz “nestajanje” sitnijih umetničkih dela, skulptura i umetničkih slika manje poznatih umetnika, imao kakvu-takvu finansijsku korist. Ćutanje člana Veća dr Zorana Plaskovića, jedno kraće vreme, pokrivano je kroz ovakvu vrstu nadoknada, poput budžetske isplate preduzeću “Studio 22”, a član Veća dr Zoran Plasković biće upravo ovih dana preseljen u kancelariju štamparije. Građani mu daju nisku prosečnu ocenu za njegov dosadašnji rad.

Četvrta zanimljivost, je iznajmljivanje lokala od novobeogradskog Poslovnog prostora od strane Lekarske Komore Srbije, čija je Direktorka zloglasna dr Tatjana Radosavljević. Lokal u Bloku 28 plaća se mesečno samo 7.403,54 dinara!? Sindikat Poslovnog prostora tvrdi da je to u stvari namešteni lokal za zloglasnu dr Tatjanu Radosavljević za slučaj da bude najurena iz Lekarske komore, jer kao pulmolog koji je ugrozio zdravlje mnogih naših sugrađana nema ni teoretsku šansu da opstane u Kliničko bolničkom centru Srbije! Sindikat Poslovnog prostora tvrdi da će u tom lokalu biti lekarska ordinacija zloglasne dr Tatjane Radosavljević, što će joj sa savetničkom platom od 29.000 dinara koju dobija od lopovskog Predsednika Nenada Milenkovića biti dovoljna kompenzacija za dosadašnju žustru podršku koju mu je pružala.

Ni tu nije priči kraj, još veće nezadovoljstvo zbog Blok 45 Galerije imao je član Veća Nebojša Pajović koji je duži vremenski period spavao na dušeku, u hodniku, u Blok 45 Galeriji kada ga je njegova supruga najurila zbog “švrljanja” sa strane! Ovu sramotu člana Veća Nebojše Pajovića zaustavio je današnji član Gradskog Veća Željko Ožegović koji nije mogao više da toleriše Nebojišin prljav veš po hodnicima kulturne ustanove. Znajući za “koruptivne” sklonosti člana Veća Nebojše Pajovića Predsednik Nenad Milenković, lako ga je potkupio, te ovaj danas ćuti, živi u novom stanu u naselju Belvil i vozi luksuznog Pežoa 307.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар