Корупција

недеља, 29. април 2012.

ĐILAS MI NAREDIO DA IZMISLIM RADOVE NA NOVOBEOGRADSKOM BAZENU 11. APRIL

http://www.novinar.de/2012/04/25/dilas-mi-naredio-da-izmislim-radove-na-novobeogradskom-bazenu-11-april.html


Gradonačelnik Đilas mi je lično rekao da moram da izmislim kako znam i umem fiktivne radove na rekonstrukciji novobeogradskog bazena.

Dragan Vujević, 23.04.2012

***

Kao i mnogo puta do tada uvek sam mu poverljivo završavao sve poslove i posliće. Đilas je znao da sam ja bio direktor na tom bazenu i da mogu sve to da odradim tiho i kako on kaže i da to pošto radim sada u opštini mogu i tamo da sredim.

Obzirom da su me moji zezali sa nelegalnom gradnjom svoje kuće na Bežanisjkoj Kosi zamolio sam Đilasa da mi obezbedi legalizaciju kako bi najzad rešio svoj stambeni problem, a i da imam ja neke koristi od završavanja poslova za Đilasa. Pokrio sam se sa papirom koji sam od njega jedva dobio napismeno, a koji je u prilogu gde se vidi da su fiktivni nepredviđeni radovi naređeni od strane Đilasa! Kada sam mu rekao da mogu da izmislim samo radove od oko 3 miliona dinara bio je jako besan, kao što on to zna i zapretio da će mi porušiti kuću na Bežanijskoj Kosi i da će me proterati sa gradske liste, a za opštinsku listu da moram da se krljam sa predsednikom opštine Milenkovićem.

Od tada je sve krenulo naopako zbog prokleta 3 miliona dinara fiktivnih radova, a sve što sam uradio za njega i njegovog kuma se zaboravilo. Sve sam mu ja radio duple zavodne brojeve, duple knjige u nabavkama, sve sam mu sredio, sve završavao i sad tako!

Nekako se smirio kada sam mu objasnio da je tako bolje, jer ću lakše namestiti malu nabavku do 3 miliona dinara koja ne mora da se javno oglašava i tako smo uradili za Đilasa, dokaz je u prilogu koji je potpisao predsednik opštine koji kad je video onu Đilasovu naredbu skroz prebledeo.

Ako je Đilas mislio da me je zadovoljio sa time što me je ostavio na opštinskoj listi, a posle da me smeni za neki dan iz opštine kad prođu izbori, grdno se prevario, ma čik neka dođu kuću da mi ruše, ja sve papire imam da dokažem da su kriminalci i Đilas i svi oni!

Dragan Vujević
član Veća
Novi Beograd
069-8808-605
063-21-88-97
Нема коментара:

Постави коментар