Корупција

понедељак, 10. октобар 2011.

SKANDALOZNA KRAĐA ARHIVE NOVOBEOGRADSKOG POSLOVNOG PROSTORA RADI ZAŠTITE PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA (8)


Sindikatu opštine Novi Beograd obratio se prethodni direktor novobeogradskog “Poslovnog prostora” Aleksandar Stamenković, današnji direktor beogradskog preduzeća “Gradska čistoća” sa molbom da nastavimo da objavljujemo dokumentaciju koja je volšebno pokradena, a čiji počionioci nisu do danas pronađeni.Aleksandar Stamenković je iznova Sindikatu dostavio obimnu arhivu novobeogradskog preduzeća JP”Poslovni prostor” kao dokaz uspešnosti poslovanja u njegovom mandatu i uputio poruku da nadležni organi moraju utvrditi okolnosti pod kojima je čuvana arhiva tog preduzeća, kao i odgovornost lica koja su bila zadužena za čuvanje. Takođe, upućen je javni poziv istražnim organima Republike Srbije da što pre pronađu počionioce ove krađe, ali i budžetskoj inspekciji Grada Beograda koja je utvrdila skandalozne nezakonitosti u raspolaganju novobeogradskim opštinskim budžetom da svoj izveštaj dostave Skupštini grada Beograda na razmatranje i dalje postupanje. Gospodin Stamenković je potvrdio da poseduje veoma obimnu dokumentaciju, a koju će Sindikatu sukcesivno i nadalje dostavljati,.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš SindikatНема коментара:

Постави коментар