Корупција

понедељак, 26. септембар 2011.

SMENA NOVOBEOGRADSKIH KORUMPIRANIH FUNKCIONERA


Sindikat opštine Novi Beograd dobio je zvaničnu informaciju da su na sednici Skupštine grada Beograda održanoj 21.09.2011.godine smenjeni funkcioneri koji su u prethodnom periodu bezrezervno podržavali korumpiranog novobeogradskog Predsednika Nenada Milenkovića.

Osim Naldina Hadžialića, pripadnika “Milenkovićevog prvog ešalona” , smenjenog sa mesta člana Upravnog odbora beogradske Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju, sa funkcije predsednika Upravnog odbora beogradskih Gradskih pijaca smenjen je i mr Žarko Radenković odskora pripadnik takozvanog ”drugog ešalona”. Ova vest veoma je šturo propraćena u medijima. Sindikat sledećim linkom podseća građane ko su “Svi predsednikovi ljudi”.


Kako Sindikat saznaje novobeogradski žuti potpuno su uništeni za vreme predsednikovanja opštinom Nenada Milenkovića, te je ovaj smenjen sa funkcije predsednika stranačkog beogradskog resora za evropske integracije. U međuvremenu beogradski žuti pokrenuli su inicijativu za raspuštanje opštinskog odbora Demokratske stranke na Novom Beogradu čiji je predsednik Igor Pupić, verovatno, svesni da ih je afera koja traje već 10 meseci u potpunosti demolirala u ovoj najvećoj beogradskoj opštini!

Sindikat je ponosan na svoje aktiviste koji su u dosadašnjoj bespoštednoj borbi izneli teret pritisaka sve vrste!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat


3 коментара:

  1. Oduzimanje funkcije, odnosno smenjivanje je samo deo preduzetih aktivnosti a kojima se ne treba zadovoljavati-TREBA IH POSLATI NA ROBIJU - bez obzira na stranačku pripadnost!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Komentarisem kao gradjanin...koji se opekao od ove gospode (Milenkovićevih poslušnika) jer se drznuo da na pošten i zakonit način ostvari svoja prava...ali nije moglo i dalje ne ide...svi pogledom upiru u plafon...misleći na njega (Milenkovića)...kao da nekako dodjem do njega...jedno je sigurno...on i njemu slični u opštini kaljaju ugled DS i zbog takvih DS će izgubiti mnoge glasače...prvo mene a onda i sve moje prijatelje koji su upoznati sa njihovim mahinacijama...

    ОдговориИзбриши
  3. Anonimni, koliko ti je trebalo da shvatis koje je to udruzenje srednjoskolaca - cela zuta frakcija otpadaka od CK SKS-a ? Najvecu krivicu i saucesnistvo u vise nego anarhicnom stanju u opstini Novi Beograd snose prevashodno sami zaposleni u organima uprave, svi do jednog, bez izuzetka, jer zarad svojih sitnosopstvenickih kafanskih interesa precutno dozvoljavaju da se nad njima sprovodi bezakonje a onda to svoje nezadovoljstvo uposljenici iliti cimbenici prenose na stranke sto je NEDOPUSTIVO, ali u ovoj Prokletoj avliji politkomfeuda to je NEPOZNATA KATEGORIJA !!!!

    ОдговориИзбриши